Plasticne stolice za camac

Autor kuka, Travanj 21, 2014, 16:44:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kuka

Našao sam zanimljive plastične stolice pa ću ih ugraditi na čamac jer sam prije imao kompjutorsku pa mi je svako jutro bila od rose mokra tako da mi se ovo čini kao dobro riješenje. Tip iz Zg. prodaje oko 5000 komada raznih vrsta po 10 kn komad. Čvrste je konstrukcije.
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

šajzika

super izgleda , imas neki link na njuskalo oglas ili kak vec prodaje ?
Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

..odlično izgleda a cijena :ok:..hajde da napravimo spisak tko sve hoće pa da u jednom điru dofuramo..ja bi dvije..
.. :hi:

šajzika

2 i ja  :stripii: :hi:
daj link ili br tel pa da se dogovaramo  :icon_thumright:
kupim 5 pa ako mi ukradu sa camca, nije mi zao  :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

maverick

Ma stalno me netko pita da u ugradim neke stolice u čamac ali to ucestalo u zadnje vrijeme...pa onda bih imao za takve situacije
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

DIDAPATAK

...Kuka..na tebi je..daj link pa da se organiziramo..
.. :hi:

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

kuka

Ja sam uzeo pet takvih kao sa slike . Na slici sa oglasa nije bilo ovakvih ali kad sam došao kod njega, to je cijelo brdo stolica. Ima, mislim, četiri ili pet vrsta
http://www.njuskalo.hr/sve-ostalo/stolice-oglas-10997310
099-2965-229
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

mossi

Sad tek videh cenu.

I ja bih se upisao za 4 stolice!  :icon_thumright:

maverick

Najbole da sajzika kad ide kamionom poveze koliko stane  :takoje:

Mudri

Jel onda neko pravi spisak ili ne,i ja bi bar 4-5 komada,kao što neko reče da se ima rezerva...??

maverick

pa ček da vidimo tko ide za zg...ide li šajzika.....ili netko s kombijem