Na otpuštanje

Autor maverick, Prosinac 01, 2012, 19:22:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alex7777

mozes i ves susit bez problema  :stripii: sala , eo ja sam vec godinama na poseidonu 0,6 10libri i nema problema bar za mene  :pirate:

feco

Ok Alex, a gdje se može nabaviti ?
BRZO I BEZ VEZE

maverick

I ja sam na tim kinezima...10-12 lb...nepunih 300 m stane na špulnu i peglaj...A imas temu s strunama, tamo imaš dosta linkova za špage... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

feco

Hvala Maverick. Još sinoć sam našao temu i malo prolistao....iskustva su različita, a ovakav ribolov je meni novo područje pa skupljam
informacije.
Ima li netko da peca ovom metodom tamo od staklare pa nizvodno sve do iza mostova ?
BRZO I BEZ VEZE

ixion

Godine čine svoje, polako prelazim u lov na visoku divljač. Biti će dosta toga na prodaju.

maverick

Tema za kolegu s vibera...čisto da mu olaksam pretragu...a sad je aktualno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Danas sjeverac nije dao ugodno uzivati u jiganju pa se posluzili voblerom...sat cug i novi je otisao u urac

miska50

Nije rapala vise sto je bila....a pogotovo me razocarala vibracija, dva ista ssr 7 dvije razlicite vibracije......a o sr da ne govori, ona sitna vibra sto je nekad bila vise ne postoji

KvacakZu

Nije bitna rapala kolika je riba. :eek:

pajdo77

I kad su ti cugovi otprilike? Necu ja doc tamo nego da se ne smrzavam ko govno satima

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Nisu neke kapitalne ribe, vec udaraju kao mutavi...a ono poslijepodne..do mraka...A je...jedan uvijek lovi vise od drugog i onda ga pokidaju na brzinu...ali...sad su i dosta jeftini...pa nemozes tu nesto posebno ni očekivati ali malo mu ti das zivota..i love vise manje svaki....Još uvijek je to neka konstanta u ribolovu

SMT

Ne odustaješ od voblera, to mi se svidja... Sve više ljudi ga ne baca, tačnije rečeno oko mene... Uglavnom dzig, ništa više, pa igranje sa glavama i tako... Ja ga volim bacati i taj osecaj udarca smudja na njega mi je nekako poseban, drugaciji... Nikada dzig i vobler nisam odvajao po važnosti i pored činjenice da ovo prvo više bacam...

maverick

Kod nas nekolicina starijih pecaroša iz čamca cijeli dan udara samo na vobler...obilaze sprudove i traze malo mirniji protok iza s dubinama oko 3 metra i tu puštaju vobler po stotinjak metara i onda ga lagano privlače...udarci su vrh...nema tu kontre...samoubije se na toj udaljenosti...A voda je to koju posjećuje smudj vrlo često a iznimno je teška za prezentirati jig uvijek kako zelimo.. na tim dubinama i  kad vobler povučeš s te udaljenosti uredno ga drzis blizu samog dna i diktiraš brzinu prezentacije kako želiš...nailaziš na nepravilnosti na pijesku...zabriješ po vrhovima ...otpustis malo...tj vratis ga nazad i opet predjes istu prepreku...leruješ...ima sto nacina da uzivas pecajuci tako...a u čamcu radi grijalica, kuha se čaj..kava...i sve to neometano jer je mjesto radnje poprilično udaljeno od čamca

ps

Jel pecaš na otpuštanje dok raste Drava i Dunav, kao sada i nosi svakakvo smeće? Ja poludim kada svaki 3-4 zabac haklam nekakvu granu na 100m. 

maverick

A ne...nisam sado mazo...ja na takve uvjete ni ne izlazim...