Texas rig

Autor maverick, Prosinac 01, 2012, 22:52:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

raso

Ma ima kod kineza jeftino udica sa olovom u različitim gramažama i veličinama, a ja tucam olovo na trake i samo klištima stisnem na vrat udice, a i zgodno je jer si sam odrediš kolika ti težina treba. umijesto bulit olova koristim valjkasto olovo koje sječem na određenu dužinu i težinu, a za stoper koristim dihtung gumu za kanalizacijske cijevi koju inekcijom navlačim na špagu.

kawasaki

svaka cast za ideju to je Raso teksaski ređer  :fishing:
Brzi od Bolena.

dravski pecaros

di ima ta trgovina kineza..u valpovu ima ali nist za pecanje nema

raso

Ma dravski na netu, Aliexpres

Rap

Citat: raso  u Prosinac 17, 2013, 12:24:20
Ma ima kod kineza jeftino udica sa olovom u različitim gramažama i veličinama, a ja tucam olovo na trake i samo klištima stisnem na vrat udice, a i zgodno je jer si sam odrediš kolika ti težina treba. umijesto bulit olova koristim valjkasto olovo koje sječem na određenu dužinu i težinu, a za stoper koristim dihtung gumu za kanalizacijske cijevi koju inekcijom navlačim na špagu.
Rašo daj jednu sliku takve wormice  :D

kockar

3.05 kg, pusten da raste i mresti se...
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

mossi

mirko t.

Jedna danasnja četvorka na texas

nikolas

moze li mi netko opisat(objasnit) kako se vodi s tim texas sistemom? u kakvoj vodi,brzna vodjenja, kakvi skokovi i to? volio bi probat,jer vidim da se love lijepe ribe...

maverick

Klasični čig...ja volim i vertikalu s njim...mada je najbolji za mjesta gdje se puno zapinje s normalnim montažama...preskačeš prepreke...obilazis grane i panjeve....a gdje...jbg...tam di mislis na tvom terenu gdje je smuđ
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nikolas

to ce bit super,na Muri imam dosta pozicija s preprekama i imam probleme s njima,svaki ribolov po par komada varalica ostaje....

milan-so

Radi se isto sa Texas-om kao i sa običnim jigom ...
Evo jedne podvarijante jednako učinkovite ...
Banana jig, na slici je primer koji sam slikao za kolegu, loš odlivak je u pitanju jer nema olova na vratu udice ali princip je jasan ... tvister se uvrne na feder itd ...

MIF

Citat: maverick  u Studeni 03, 2014, 18:32:10
Klasični čig...ja volim i vertikalu s: njim...mada je najbolji za mjesta gdje se puno zapinje s normalnim montažama...preskačeš prepreke...obilazis grane i panjeve....a gdje...jbg...tam di mislis na tvom terenu gdje je smuđ
A trtaljenje i mrduljenje??
Sjedi,jedan... :stripii:

nikolas

pa dobro ja o sa obicnom jig tehnikom svasta radim,mislim mrduljim i to,ispocetka klasicno a onda ako ne grize svakakve manevre izvodim,pa cu tako i sa texasom...

joker

lijeve koristim za twistere a desne za šedove
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata