Elan t 400 restauracija

Autor maverick, Travanj 26, 2014, 11:16:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Malo novih zanimljivosti....netko je davno na taj čamac nabacio handmade palubu i to sad sve izgleda u dosta lošem stanju...pa smo se malo poigrali s njim...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

vatrogasac

Auuuu, svaka cast na poslu, kako mi se cini puno je tu volje i sati ugradeno...

maverick

Da, ostalo je jos par nekih sitnica...ali mislim da ce u ponedjeljak u vodu ako stigne motor na vrijeme

maverick

Čamac je odavno otišao ali nisam okačio slike pred spuštanje u vodu

maverick

Još jedan elan izasao iz radnje s kompletne restauracije , slike kako je izgledao prije nema ni smisla stavljati...oni koji su bili u dvoristu vidjeli su na sto je ličio

Kugla

Svaka čast, ja sam ga vidio prije početka posla i ovo je odlično  :ok:

šajzika

Jako ljepo.
Nebi se ljutio da imam takvog ljepotana i yamahu 20 konja.
Audentes fortuna iuvat

grizli

retfala

odlično urađeno :ok: stvarno si majstorčina

DIDAPATAK

...auuu majstore  :notworthy: svaka mast  :clap2:..
..ti si jako napredovao kao meštar  :ok: još da ja napredujem sa financijama  :stripii: i Crvenko bi zablistao...
.. :baba:

maverick

Za desetak dana imam slobodni tjedan pa mozemo i crvenka...lova nikad nije problem  :ok:

DIDAPATAK

..pa da... love nema  :stripii: :stripii: :stripii:
..nazovem sutra kad budem išao s posla (oko 19,30) pa ako budete ti i Jura nešto trebali možda se i vidimo  :ok:
.. :baba:

maverick

Nađoh jednu sliku unutrasnjosti ovog zadnjeg elana pa da se ima s čim uporediti  :stripii: