Cocahoe

Autor maverick, Travanj 26, 2014, 20:33:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Imah par zimus i nestdose pod zubima smuđa...ima li netko da je zainteresiran da narucimo neku kolicinu , jer ide polako sezona...

http://www.academy.com/shop/pdp/h-h-lure-cocahoe-minnow-3-lures-10-pack/pid-17825

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Hmm jel jedan šed 1.99 $ ili vrečica nisam obratio pažnju..

maverick

Vrecica, bar kontam da je tako
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

pise 10 komada od 7.5cm u paketic
paketic xy $
Audentes fortuna iuvat

zvona

Pa ako bi bila vrečica 1.99 $ onda nije skupo..garant bi dosta ljudi uzelo par vrečica

Miro

Vrećica je, nema u ponudi pojedinačno, samo paket 10 kom.

zvona

Znači 40 vrečica uzmemo i poštarina besplatna

šajzika

tak pise
tj. 39$
znaci 20kom
Audentes fortuna iuvat

zvona

Ja se malo preračuno jbg..

Šefe šta kažeš jel ima netko dobrovoljan da bi naručio ja bi uzeo 3 vrečice ako može..

maverick

Pa nagovoricemo kolegu tonyc  :ok:

tole

može i meni 3-4 vrećice ako su po toj cijeni :icon_thumright:

maverick

Treba prvo provjeriti ide li dostava i kolika je...sad ce tonyc ...dok malo odmori...bio je na zabvi...pa sad vjerojatno duva u alkometar kod žene  :stripii:

Darko

uzeću i ja par vrećica  :icon_thumright: , a uzeće i jura , samo to još nezna  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Mrva

Jel pasu na njih vmc 3/0 one barbarian...mogao bi uzet 2paketica za probu

TonyC

opa , tek sad vidim o cemu se tu radi .
ma zanjele me sikire na youtubu , zena me sekira pa reko da je  :whip2: s nekom kvalitetnom .  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: