ČAMAC drveni

Autor maverick, Travanj 26, 2014, 22:05:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

nesto oko 4, 5 metra...otprilike...nisam tocno mjerio...bacio sam se u skupjanje materijala i obradu....pa nakon ljeta cu pokusati tom tehnikom napraviti jedan po svom izboru oblika korita s kvalitetnom plastifikacijom da vidimo kako ce ispasti....trazim neku hrastovinu i nekog da mi to fino izreze...retfala vec njuska okolo pa cemo vidjeti  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Ajde, biće zanimljivo ispratiti tu gradnju... :ok:
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

A još trebam Tonyc nagovoriti da bude pomocnik u izgradnji...znam da to zarko želi ali se stidi pitati da pomaze  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

On je izgleda već pomoćnik, po sopstvenoj želji, samo to još ne zna... :stripii:
       Nema više divljeg bučka. :no:

raso

Čamac je prije vozio Krešo Štajner, pa Denis Jelčić. Denis si je sada napravio aluminijski. Čamac je raketa na vodi, a mislim da su te čamce zvali Tompor ili tako nekako. Vidio sam prije nekoliko godina čamaca tog oblika i tipa u Veneziji nekoliko komada.

maverick

Mornar Popaj

Tek kad se doda pun gas onda shvatiš da čamac doslovce leti, a em što je brz, fino je i stabilan  :ok:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

TonyC

pa tek sam sad vidio slike ! ! ! ! 

znaš da sam ja "za" čim ima plastike  ! ! ! !

maverick

TonyC

zvona

Ovaj video zapis nije dostupan

TonyC

Neznam kako tebi , al evo meni ga otvara !

rj

puno truda i posla ....odlično urađen čamac  :ok:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Lomnica_city

Meni kao laiku smeta ovoliko kockasta kabina, spreda je bar mogao da je zakosi malo, onda iznad ulaza ne kapiram onaj odseceni deo, ako je odsekao sto nije skroz nego ostavi onaj siljak da bezveze kaci granje, udara stapom... A i ne pretrze se nesto oko enterijera.

maverick

A nekako sto više vremena provodim na vodi sve me manje zanima šminka vec konfor...vjerojatno se i on vodio za tim...ovo je pa kao mala garsonjera na vodi. Što kažes moglo je ljepše i elgantnije ali sigurno mi ne bi škodilo nešto ovako  :ok: