ČAMAC drveni

Autor maverick, Travanj 26, 2014, 22:05:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Kad taj san sazori, naći ćeš ti vrijeme za njega.

mossi

Citat: maverick  u Lipanj 06, 2026, 17:52:15 To mi je san...jos kad bih imao vremena i izradio ga sam
Divan čamac, ali ko u svemu, uvek ima par promašaja.

Da ti je neki majstor u blizini, pa da mu visiš u radionici i kradeš pravo znanje. Pa da napraviš svoj, a da te matori ispravlja pre nego što postane skupo.

Ovako, kupi od Mr. No-a i sve ok!

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

DIDAPATAK

..ček,ček..kupi..Mr.No.. :mt1032:
..tko što pošto prodaje(drveno).. :sha:
.. :baba:

No

:hi:  Ne prodaje mister No čamac niti gradi čamce po narudžbi
Svoje sam čamce napravio sa zadovoljstvom i mislim da ću ovaj trenutni voziti dok sam živ.
10 mm hrastovina,izvana, obložena mrežicama i tri sloja epoxya, ofarbana Hempelovim programom, unutra PEHD plastično korito povareno u Kutini.
Vrijeme će pokazati
U slučaju nepredviđenih događanja ne bih radio klasični čamac nego katamaran od PEHD cijevi

Ovo što bi Maweric htio je drveni čamac, san, projekat koji je više od čamca mjerenog novcem.

maverick

Da točno to...projekt u podrumu...malo radis...malo gledas sta si napravio... :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

feco

Ima li netko informaciju šta je s onim majstorom za hrastove čamce iz Zbjega kod Sl. Broda i ima li još netko da ih radi ?  :hi:
POLAKO I BEZ VEZE

DJ17

Majstor Nikola ako se ne varam, radio je za Dalj nekoliko čamaca, prva 2 je napravio ekstra, ostale je fino iz fusario! A i cena je bas fina kolko čujem da je čamac od 6m preko 2000€!
(Da me neko ne shvati krivo da pljujem i umanjujem nečiji rad, kažem ono što sam vidio i ljudi nisu zadovoljni) a trenutno je uz to sve najveći problem održavanje od kad nema pravog katana...

feco

Ovo je vrlo korisna informacija, dovoljno da odustanem od njega i od ideje o drvenom čamcu.

Hvala DJ17  :wave:
POLAKO I BEZ VEZE