Savage Gear MPP Spin

Autor genjura, Travanj 27, 2014, 20:35:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

stap mi je namjenski za spin soma na Boroviku, tezi jig Dunav i teze glavinjare Dunav. E sad trazim rolu za njega i kontam si bas uzet Daiwa Ninju 4000a i da vidim koliko ce izdrzati. Jer trenutno neam love za rolu koju bi htio, a onda si kontam bas da iztestiram tu rolu. Na suvo sam odusevljen pa reko ajmo vidit koliko su napredovale takve role od 400 kn tj bas ta Daiwa konkretno  :ok:
Brzi od Bolena.

kawasaki

ma to i je bio znakic za ciljani ribolov  :stripii: :stripii:

Brzi od Bolena.

maverick

Citat: kawasaki  u Prosinac 24, 2015, 13:27:29
stap mi je namjenski za spin soma na Boroviku, tezi jig Dunav i teze glavinjare Dunav. E sad trazim rolu za njega i kontam si bas uzet Daiwa Ninju 4000a i da vidim koliko ce izdrzati. Jer trenutno neam love za rolu koju bi htio, a onda si kontam bas da iztestiram tu rolu. Na suvo sam odusevljen pa reko ajmo vidit koliko su napredovale takve role od 400 kn tj bas ta Daiwa konkretno  :ok:

Za pecanje..uvijek...a sto se tiče ove role...jeli ta rola nije oznacena kao match rola a ne spin...pa ne znam te jeftinije daiwe su uvijek neko njesra.....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

e nije za match. imaju dve verzije i ova 4000a je normalna spin rola sa dubljom spulom. 4012 je druga ali sa plicom spulom

jesu sranje inace i to znam iz iskustva..no ova ima utegnut i glatak rad i obecavajuc da me vuce da ju proteram dobro i vidim do kad ce drzati ta utegnutost, glatkoca i sminka  :ok:

a ako jos malo i potraje pa di ces bolje..a do tad ce biti i love za dobru pilu  :hi:
Brzi od Bolena.

maverick

A ja saam mislio za muvanje...tamo se rola ne pati ni malo...ali vidio da imaju i oznaku match po netu pa mi onda nije bilo zanimljivo...mada mozda oprobam ako su ovi modeli za spin
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

Odi do Valpova pa osmotri

znaci sigurno je u rangu Exchagea recimo od Shimana

debelo je iznad Catane

no exchage recimo je dosta trajna rola
.e sad i on se pokazao takvim u praksi

a ninja tek mora

ali onda za muvanje gle odlicna...zasto? pa jer je jeftina, lijepa, fina, a jaka...
Brzi od Bolena.

maverick

Ma bas te za muvanje ne smiju biti skupe...bacam okolo...ruke prljave...pa da se ne sekiram puno oko njih  :ok:

YUGO BOSS

U principu stap je pun pogodak
A sto se tice masine mislim da je bolje da napravis pravu kupovinu nego 5 losih
Evo ja se presaltavam na tezi jig sad i bicu realan koristim masinu 4000 penn sargus ali mislim da bi trebao bar neki 5000 da to bude to.
Peca moj drug na 170-gramca sa spinfisherom 3500 isto nije to to trazi stap tezu masinu,robusniju
Ja sam mog 120-gr prodao ali ebeno dobar stap,ostar a ima i duse malo.Za kapitalnog smudja i neke manje somove mozda i najbolje resenje

kawasaki

ma mislio sam caldiu 4000

a pnda opet reko sam necu vise skupe stvari kupovat

a ko zna  :hi:
Brzi od Bolena.

Lomnica_city

Ne znam koliko ce ti biti za teski dzig i glavinjare na Dunavu, ima ga surak (zenin brat) mog druga, stap jeste robustan i sve, ali ni trunku mi ne deluje jaci od mog PB Tradiotion II 1-4oz, znaci daleko je to od realnog 170gr, realno je da se krsti kao rasan 120gr koji moze da radi upotrebljivo sa plafon 60gr glavom i manjim silikoncem (ne preko seda 12cm npr), glavinjarom do 60, moooozda 70gr, kod nje zavisi i od vibracije i dubine vode...

kawasaki

Lomnice mogu ti reci da si u pravu! Nakon odradjenog test ribolova na Dunavu i sam bi se mogao s time slozit!  :hi:

Jedino nisam isao testirati krajnosti s jig glavom  :hi:
Brzi od Bolena.

YUGO BOSS

Sto ce reci vrlo upotrebljiv stap  :vrag:
Realno ne znam sta jos ima u toj cenovnoj klasi od stapova da je iole slicno  :sha:
Poslao mi jedan kolega snimak kako vadi soma od 45 kila iz camca,stap ima snage

Batica

Za taj novac stap je extra. Ni pretezak, solidan balans, jak vrh i nije kolac.
Ipak je Pacific tradition dve klase iznad. Pacific upakovan tezi 200-220g a ozbiljan stap.

Lomnica_city

Jeste, posebno po osetljivosti ne mogu da se mere, balans takodje, ali koliko je tezak toliko i kosta...

miki9

Jeli moguće nekako skratiti gornje pluto na ovom štapu? Jednostavno ga izrezat.Nemam pojma kako izgleda blank ispod ove drške.Dal je neko nešto slično radio?