pomoć oko čamca

Autor Klifton, Svibanj 06, 2014, 21:26:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Klifton

Pošto vidim da ima stručnjaka,zanima me okvirna vrijednost ovakvog čamca pod pretpostavkom da je u dobrom stanju i procjena kako se pokazao opčenito,vozne osobine itd, ako netko zna  :occasion14:
KEPOL 410 TRIMARAN
Dužina: 4,10m
Širina: 1,60m
Visina: 0,70m

maverick

http://www.njuskalo.hr/mala-plovila/camac-kepol-410-trimaran-oglas-6833978

Netko je ovo trazio za njega...vrijedi 1000 eura ako je zdrav i bez trulih dijelova ili osmoze....koliko vrijedi prikolica.....registrirana u ovom stanju...mozda 400-500...inace mislim da se to radilo u Zadru ako se ne varam...ja volim čamce s trimaranom....ali pod uvjetom da ne vozis puno ljudi u njemu...za pecanje je sigurno stabilan...s cetvero unutra treba sigutno jak motor od 25 ili vise ks
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Klifton

kuka

Moj je izgleda od istog majstora. Izrađen u Zadru 1989 i jako sam zadovoljan
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

davor99

Momci kolko je težak taj čamac
Vodite ljubav, a ne psa

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kuka

Meni je čamac jako dobar. Inaće sam na Savi, tako da struja nije jaka kao na Dunavu, ali mene mojih 8ks. guraju jako dobro. Čamac je stabilan i plovan. Mjesta ima dovoljno.Ja sam radio neke preinake tako da je unutrašnjost malo drugačija nego sa slike. probaj sniziti cijenu.Kriza je i kupaca nema puno. Ribolov će, kao i lov postati skup sport.Izračunaj samo dozvole, registracije, benzin,... tako da će dobro doći ako je cijena čamca niža
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.