Jezero u Orahovici

Autor Slaven, Svibanj 15, 2014, 10:46:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Slaven

Evo da malo napišem o Jezeru kod nas, ukoro će se moć kupat i predlažem ko želi doć sa obitelji na početku sezone je najbolje, voda bude kristalno bistra i ne bude gužva. Kad se bude moglo kupat javim ovdije i očekujem goste uz pivo, roštilj i kupanjac :ok:

Voda je kristalno bistra, ovdije je dubina 1,2m

Za sad nije još za kupanje, ali biće brzo

Uz restorane i mjesta za roštiljanje ima i igralište za djecu

Retfalački mačak

Na ovome jezeru, davno, sam naučio plivati. Jezero je odmah ispod sela Duzluk, a ispod Ružice grada.  :icon_thumright:

Kugla

Predivno je tamo, često smo znali tamo ići kampirati nekada davno, a sad je od uređenja još bolje samo preko ljeta jako velika gužva  :veryangry:

Slaven

To je sto kazes vikendom guzva do jaja u sedmom mjesecu dok su one vrucije, ali sad ako malo zatopli u sestom mjesecu bude vrhunski za kupanje i sve ostalo

dravski pecaros

ja dolazim svakako nisam jos nijednom bio  :hi:

Juzba

nedavno sam bio sa obitelji, super je, penjali smo se do ružice, fantastično, al nismo imali puno vremena pa zato nisam zvao Slavena, da ga ne zezam za pola sata druženja.
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Slaven

Trebo si se javit, drugi put kad budete dolazili obavezno se javi pa ču vas odvest do starog grada, to je od Ružice grada još jedno sat vremena u planinu.  :bye:

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.