Jošava- svijet sarana

Autor kawasaki, Prosinac 02, 2012, 15:06:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

kawasaki

Voda je prekrasna za ribolov sarana

staza sa ribolovnim pozicijama je dugacka oko 4,5 km i lovi se sa obje strane jezera

:headbang:

nazalost ima i ove napasti pa nam pojedose boile

moj partner i komso

Brzi od Bolena.

kawasaki

:headbang:  :headbang:  :headbang:

Josava, Bajer i Borovik 
ribolovci Kijo i Sova

...uskoro cijeli film
Brzi od Bolena.

kawasaki

Brzi od Bolena.

kawasaki

Josava, cijeli film uskoro svima dostupan besplatno  :headbang: :headbang: :headbang:
Brzi od Bolena.

dravski pecaros

svaka cast  :notworthy: jedva cekamo cjeli film  :headbang:

aleksa44

maverick

izvjesti nas kad dodje vrijeme za pecanje ..ima nekoliko zainteresiranih sarandzija.... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

Josava vec radi po pitanju sarana i vec se lovi tj osim po ledu nije se ni prestajalao naravno ulovi idu u skladu sa vremenom ali riba grize cijelu godinu

:thumbsup: :thumbsup:

od zatopljenja vode onog proljetnog ako ovako nastavi krenit ce pravi ribolov i sa pravim kretanjem ribe vec u 3 mj. po meni najjaci ribolovi ce krenuti oko maja sto bi vec trebalo biti sigurica svagdje na jezeru za top ribolove  :headbang:

ako Bog da kad osobno krenem stavit cu koju sliku sa stanjem pozzzzzzz

Brzi od Bolena.

genjura

opasno dobra ta jošava,moraćemo se barem jedanput zezniti pa doći na pecanje :thumbsup:

Jožef1

Jošava je prva liga :thumbsup:prekrasni šarani, naročito oni ljuskavci :love7: vidimo se uskoro na Jošavi negdje u travnju... :icon_thumright:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Mudri

Ma hebeš šarane,ja bi došo samo pecat one bodljikave napasti,još ako su svi tako veliki ajme.....

zrinkoos

he he onaj glavati na 10toj slici bio sa mnom u SJP!!!!

ljuska

meni čovjek poznat a nemogu se sjetit  ti si me rijšio dileme

kawasaki

napasti ima ali veliki grizu kad zatopli, za sada sitniji primjerci a uskoro i pastetu radim od njih jer je za prste polizati  :thumbsup: :headbang:
Brzi od Bolena.

kawasaki

kolega lale je uspjesno otvorio sezonu na Josavi  :thumbsup:
Brzi od Bolena.