Jošava- svijet sarana

Autor kawasaki, Prosinac 02, 2012, 15:06:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

sam radim i sa kolegom koji ima mnogo staza kad su boile u pitanju  :thumbsup:

ako trebas koji savjet pitaj u pp ili tema boile  :hello2:
Brzi od Bolena.

kawasaki

evo rekord Josave 17 kg od danas  :hello2:

i jos par malisana  :headbang:

Brzi od Bolena.

kawasaki

Brzi od Bolena.

Greys

Josip

Planira se ribolov na Jošavi od 21-23.06. Cijenu karte znam, zanima me sljedeće: koja aroma dobro radi tj. na koju ste imali dobar ribolov, koja mjesta  preporučate, na kojoj daljini se hrani i lovi, kako se dođe na poziciju, itd. Tko zna molio bih pomoć.  :occasion14:

kawasaki

od 21.-23.6. je liga na Josavi pa je pola jezera zatvoreno
-dakle lovi se na prvoj polovici jezera do brane

arome uglavnom mesne i fish miks  :headbang:

sve ovisi gdje ces uzeti poziciju ali lovi se od 70 m pa nadalje
rijetko na tom djelu jezera uz obalu  :hello2:

kad budes kupio dnevnu kartu trazi broj od Drazena ribocuvara i on ce ti na vodi pojasniti koju poziciju izabrati i gdje na njoj loviti da nemoras sam traziti  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

kawasaki

Brzi od Bolena.

Josip

Hvala kawasaki na odgovoru. Kada konacno uhvatim vikend bez obveza onda se poklopi liga. Reci mi kako da dodjem  do te strane koja je otvorena, kroz Ðakovo ili?  I gdje da kupimo dozvole s obzirom da planiramo krenut u petak oko 17 sati?
Kawasaki imaš  :occasion14: ako budemo dolazili i ako uhvatiš vremena.

kawasaki

Dozvole mozete kupiti u cafe baru Maki, ili u ribickoj trg. na putut do jezera  :thumbsup:

za taj dio idete normalno kroz Djakovo u Pisak i spustite se do brane ili ribickog doma i to je to  :icon_thumleft:
Brzi od Bolena.

kawasaki

Brzi od Bolena.

Unter

Lovio sam na jošavi prije 8 ili više godina dok sam se još smatrao aktivnim šaranašom. Voda je jako dobra a čujem od drugih i vidim po ovom postu da se probudila i da se vrača na velika vrata. Samo naprijed  :thumbsup:
Uskoro bih se oprobao feeder-ima na njoj a vjerovatno i prijatelj šaranaš upadne u kombinaciju ako ne i više njih.

Feeder tehnika sa hranilicom je dozvoljena koliko sam skuzio?

Kakvo je dno, ima li granja, trave, školjki.....?   Koliko ima sitne ribe, bijele i cvergla/pastata?  Da znamo na što da se spremimo.

kawasaki

sve tehnike su dozvoljene tako da nema problema za feeder s hranilicom  :thumbsup:

-dno je pretezito muljevito i cisto, dakle nema granja i zapinjaca  :hello2: :thumbsup:

-pastata ima dosta ali to se da izdrzati a i grizu ponekad veliki pa vesele  :headbang:

-ima dosta babuske i deverike za feeder, ljepih komada, ali i sarana se da ljepo pecati feederima  :hello2:
Brzi od Bolena.

Unter

kawasaki

konacno uspio mrijest na Josavi   :hello2: :thumbsup:

Brzi od Bolena.

Unter