Kako primiti ribu

Autor Retfalački mačak, Prosinac 02, 2012, 16:48:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

Kako primiti-prihvatiti ribu, kada smo u čamcu, a koristimo mrežicu-meredov. Napominjem da hvatamo leptire, pa udri odozgora mrežicom. Molim iskustva.  :argue:

rj

KRAJNJE SI NEODGOVORAN POMOČNIK U ČAMCU .....prvo mi smuđa od 3 kg ganjaš od repa a onda kilaša ganjaš od gore ko da leptire fataš ...matori uozbilji se ...riba su "uvodi" u meredov
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

mačak ja sam tu skolu s kumom prosao...kako god budes drzao meredov bice po prstima  :icon_biggrin: moras imati meredov bez drske i onda si pravi ribolovac  :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dibidus

meredov stoji u vodi a smuđa ušetam u njega - kako drugačije da ga ubacim, pa nije to leptir ???

maverick

ma ne obaziri se...interne šale ova dva gore navedena  matorca  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

rijesite to kao dva muskarca...na vodi  :icon_biggrin:

Stepa

Ja sam jedan od onih kojima lakše uđe u bulju nego u glavu,jednom sam imao u noći pet smuđeva u jakom protoku vode na voblera i naravno nijednog nisam izvadio radi pogrešnog primanja ribe sa meredovom.
Jedna od situacija je bila da mi se mrežica od meredova upetljala za trokraku od voblera ako da mu nisam mogao ništa vukao ga mrežicom prema čamcu i kod prvod ritanja se otkačio.
Srećom postoje ljudi poput RJ-a kad te opali i onda kaže mladost ludost :violent1:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Zove me kolega danas i kaze...poveo sam zenu na vodu..ulovi smudja 4-5 kg..i kad je trebalo da gospodja prihvati ribu meredovom, spotakne se i padne u vodu... :toothy12:  inace to bi mu bio najveci ulovljeni smudj...i nakon poduze stanke..upitam ga : Pa kako je zavrsilo...a kaze: dodao sam joj meredov...a sta je sa smudjem...pa kaze: nepricamo vec dva dana  :toothy12:

Retfalački mačak

Očito je za to potrebna škola ?

Juzba

na tekućoj vodi nije uvjek lako podvući ispravno meredov  :nono:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.