Plovak za bućku

Autor Tićo, Svibanj 19, 2014, 10:06:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Tićo

Da li koristite u lovu soma bućkom plovak, kada se peca na štap a ne ručnom tehnikom i gde to čudo može da se nabavi.  :sha:

miha

ja stavljam na štap .na ručnu tehniku ne .a kupiš u svakoj ozbiljnijoj radnji ribolovnog pribora.

Tićo

Trazio sam bas po dosta radnji i nisam nasao ni jedan koji nosi vise od 100 grama.

mossi

Tićo napravi klizni plovak od male flaše za vodu. (0,250-0,330L)
Uli virblu u čep i eto ti plovka.

Tićo

I o toj varijanti sam razmišljao ali reko ako ima negde da se kupi da se nemučim.  :occasion14:

kova

Nema chari sa plovkom. Kad pobije pomochne pod chamac...  :D
I to kratke, jednodelne.
:glasses9:

šajzika

kod buckarosa sam isto tako vidio boce i to od koka kole, imaju sve dimenzije :)
najjeftinije a veseli
ps. rodjo odsarafi bocu i dva puta preko navoja premota i onda nasarafi cep, boca se ne puni a on je fiksirao "plovak"
Audentes fortuna iuvat

Alija

...to zna biti i problem ,BALONI su zakon  :takoje:

prcko

prosli vikend sam prvi put iso bučkat, naravno nisam nista uvatio  :stripii:
i koristio sam plovak obicni 30g mislim
pitanje je jer mali ili moze proci  mamac je bio durbaher i jel uopce peca neko na durbahera s plovkom :dontknow:

maverick

A špaga....sta ce ti plovci...ovako je jednostavnije  :hi:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

znao sam koristit plovak koji sam pravio sam. ne znam jel sad ima onog sladoleda u okrugloj plastičnoj lopti, uglavnom-djeca riješila sladoled a ja uzeo tu plastičnu loptu ubacio unutra dvije metalne matice,oko jedne pole namotao par krugova upredenice zatvorio s drugom polom i zalijepio trenutnim ljepilom.na drugom kraju upredenice naveže se virbla.    namijenjen sistem za korištenje krupnijeg kedera  , međutim koristio svega par puta i  na krupnijeg kedera nisam ništa dobio al sam na bijelicu dobio par somića od dve - tri kile.

Mornar Popaj

Obični luftbaloni rješavaju posao, a pred izbore ih dijele šakom i kapom  :takoje:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

joker

ovo s balonom je zanimljivo
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

prcko

Citat: maverick  u Lipanj 24, 2015, 12:36:57
A špaga....sta ce ti plovci...ovako je jednostavnije  :hi:
da tako sam radio al sa druge strane camca sam bacio jedan na plovak nekak mi tako lakse i zanimljivije e sad jel bolje  :sha:
na spagu treba malo vise izlaza odradit a ovo sa balonom  nisam vidio moram nac neki video