jerry vobleri

Autor jerry, Lipanj 13, 2014, 17:29:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

jerry

vec su bili na stranici pa evo da se malo prisjetite kako izgledaju

genjura

kakvi su ovi treći i četvrti ?

maverick

Jerry je donio administraciji probne uzorke, vobleri su vise nego odlicno odradjeni....cim za vikend izadjem na vodu ocekujem upis  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jerry

Pozdrav svima,
Zelja mi je dokazati svima kako se rade vrlo kvalitetni vobleri koje ce uskoro probati Vase Visocanstvo.;)
Molio bih samo da date svoj osobni sud o njima kako bi bili jos kvalotetniji i napredniji jer nam Vase misljenje puno znaci.
Hvala i ppzdrav

Kugla

Koja je cijena ovog prvog kopija ssr7? I gdje se u Osijeku mogu pogledati i kupiti?

durmy

također zainteresiran  :thumbsup:

jerry

TonyC

Drugi vobler s prve slike je jučer bio  :icon_thumright: pun pogodak ! ! ! ! 
Lagani kontr tok i rezultat se vidi u galeriji !

Vobleri prva liga !   :clap2:

šajzika

jednog malog dobio kojeg sam vratio, iako se dost ozljedio i jedan mi otpo

:icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat

mossi

Odlični vobleri!  :icon_thumright:

P.S. Ako Šajzika lovi somove smudjove i bajkoše onda zamisite kako bi lovili vi, koji znate!  :stripii:  :icon_thumright:

šajzika

bajkana sam na ssr 7  :ok:
ovaj sto sam koristio malo drugaciji rad ima od ssr-a , nekako me podsjeca na original rapalu i ide puno plice od ssr -a

Citat: mossi  u Lipanj 26, 2014, 22:49:38

P.S. Ako Šajzika lovi somove smudjove i bajkoše onda zamisite kako bi lovili vi, koji znate!  :stripii:  :icon_thumright:
:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

ps

i ja sam dobio sinoć jednog malog i jedno spadanje vobleri su  :ok:

raso

Citat: šajzika  u Lipanj 26, 2014, 22:51:03

bajkana sam na ssr 7  :ok:
ovaj sto sam koristio malo drugaciji rad ima od ssr-a , nekako me podsjeca na original rapalu i ide puno plice od ssr -a

Citat: mossi  u Lipanj 26, 2014, 22:49:38

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2:

I treba to onaj koji plitko ide, ja bacam i vatam na 30 cm od obale, samo ne udaram kontre na kamen kao jedan moj  frend  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

jerry

Lijepi komadi svaka cast....

jerry

Krece neka nagradna igra pa.nas pratite na fejsu......

VIR VOBLERI

POZDRAV