Nuklearke

Autor maverick, Lipanj 21, 2014, 10:09:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Uf , kako rastu somovi i smuđevi gdje je nuklearka, eto imamo Ebro za primjer. Usput domaći tu ribu ne jedu, samo balkanci. :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

ps

Nuklearka u Dalju je priča stara preko 30 godina,ali nadamo se da će ostati samo priča.

mossi

šajzika

prica ide da planiraju u paksu u madjarskoj raditi nuklearku,
kao laik vjerujem da je isti klinac bila ona u dalju 30km od mene ili u madji 70 km od mene.
Ako vec oce to zlo gradit i radit onda bolje da mi imamo koristi od toga  :hi:
Audentes fortuna iuvat

mossi

Ta u Madjarskoj postoji odavno.  :tongue3:

šajzika

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
a jesam ga prosro  :hi: :clap2: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
nesto sam citao o tome i onda nije dobro prenio novinski clanak kak treba.
sad gledam na wikipedii da je odavno napravljena  :BangHead: :tongue3:
moj bed , mea culpa
Audentes fortuna iuvat

mossi

Dunav se od HU granice do Apatina zimi ohladi 1C,
znači da je voda kod elektrane toplija možda i 3-4C

šajzika

jel onda ima kakve veze anomalija vode sa nuklearkom i ulovima ?
Audentes fortuna iuvat

raso

Pitaj ove što vataju degenerične ribe na Ebru :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Jožef1

Kod Pakša se gradi još jedna nuklearka
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

mossi

Nije da sam izričiti protivnik Nuklearki,

ALI

Graditi nuklearku tako da reka nosu nukleranu vodu komšijama,
a ruža vetrova u visokom procentu takodje duva na istu stranu je u domenu medjunarodnog zločina.

Pre svega mislim na Madjare. Ukoliko nikne i na Dunavu sa HR strane misliću isto.  :pirate:

Hunter

nas miholjcane to ne jebe...ak se bude pravila kod nas,pokrascemo sav gradjevinski materijal ionako pa ce zitat s kurcem...
nekidan su skuzili da nam fali trafo za pumpnu stanicu tezak oko 15tak tona! :eek:

maverick

:stripii: Ako krenu raditi na nasoj strani hunteru zovemo te da posaljes odred za čistocu pa da počiste gradiliste  :stripii: mossi...uvjerenja sam da izgradnja jedne nuklearke ne ovisi o drzavi u kojoj se radi vec o investitorima izvana koji očito imaju viška love za ulaganje pa potkupljivanjem jednog ili dva čovjeka i rade po svijetu sto žele. Da ne ulazimo u politiku previse ali ociti primjer je prodaja INE jednom Molu....nazalost svijet tako funkcionira a mi smo svi samo mali pijuni koji svoje nezadovoljstvo mogu iskazivati po internetskim portalima ili eventualno u nekim lijevim dnevnim i tjednim časopisima....
Činjenica je da svi trebamo energije i da nitko ne brine previse o utjecaju svega toga na ekologiju....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Krško, Slovenija Hrvatska, na štetu Hrvatske.
Ova Madjarska na štetu Hr i SR.
Čuvena Bugarska Kozloduj, a ima ih dve su na Bugarsko-Rumunskoj granici.

Evo i jedna zanimljiva fotografija, Italija i Austrija NEMAJU nuklearke!  :icon_thumright:
Ali se vidi da je ipak dosta nuklearki smešteno uz granicu sa drugim državama i daleko od glavnih gradoova matične države.

Ako bi se ikada gradila nuklearka u Srbiji ili Hrvatskoj, lokacije kao što su Beograd i Zagreb bi bile po meni sasvim OK!  :ok: