YAMAHA - struja

Autor mossi, Lipanj 28, 2014, 14:10:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Malopre smo mlb i ja imali divan o F25 i koliko daje struje osnovna verzija alternatora.
Menu su svojevremeno za model iz 2009. rekli da ima samo 1.8A struje i da tu nikakav regler ne pomaže.
Nego se mora dodati novi alternator tj električni paket, a to je poprilično skupo.

Kakva su vaša iskustva i kako ste rešili struju na vašoj Yamahi.

maverick

A ovisi sto ima na ispod poteznice...tu je pampasexpres najmjerodavniji...jer mislim da on radi reglere...ja sam na selvi 50 ks morao mjenjati sve..od zavonjice magneta do zamajca...i tek onda sam stavio regler ...kod mlb je motor 2008 modelska godina...bar mislim ali neka provjeri na plocici
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Nabrzaka naletio da je f25d 2000g 14 Ampera . Nek sam da model motora pa cu naci info
Audentes fortuna iuvat

mossi

šajzika

koji je tocno model tvoje yamahe? daj onaj pid ili kak se vec zove da provjerimo kad nadjem na netu informacije i usporedim sa tvojima da su tocne  :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat

Darko

ja sam  za svoju 20ks 4t iz 2009 uzeo original yamahin regler i služi mi za dopunjavanje akumulatora za sonar . Otprilike svakih 2mj. izvadim akumulator i dopunim na kućni punjač radi reda  :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

I koja mu je cijena...otprilike...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

a nesjećam se , to sam uzeo još 2009 kad i motor , ali mislim da nije ispod 700-800 kn
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

šime

Sve to može raditi sa GRECOVIM spojem , naravno da je puno jeftiniji