Godišnji odmor

Autor Stepa, Srpanj 19, 2014, 11:44:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Stepa

Gdje i kako vi provodite godišnji odmor  :occasion14:

Godinama na Sutivanu na Braču iznajmljujemo kuću od poznanika po vrlo pristupačnoj cijeni za naše uvijete.
Malo nas trajekt košta ali i to je podnošljivo sa obzirom na kakvu krasnu destinaciju idemo.
Godišnji odmor provedem sa kumovima,klinci su generaciski povezani pa svako ima svoje igre društvo tj.popratni sadržaj.
Sve se svodi na dobru zabavu  :pije: :jede: :jede: :glasses9:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

TonyC

moj godišnji počinje danas i završava sutra - na dunavu  :stripii:   
i tako što više puta ove godine , i meni super !

tole

Citat: TonyC  u Srpanj 19, 2014, 11:54:44
moj godišnji počinje danas i završava sutra - na dunavu  :stripii:   
i tako što više puta ove godine , i meni super !

prepisujem  :hello2:

kićo

moj poceo od danas u zadru i zavrsava za 14 dana :headbang:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Meni je sto se tice mora najbolje put tamo, a pogotovo nazad. Muka krvava mi je po plazama se kuhat, m slano, m ladna voda, a o curenju love iz novcanika za vrijeme boravka da i ne pricam, bas borba :veryangry:

vatrogasac

Standardno Vir, put D1, polako, krecemo u ponedeljak za Sisak, prespavamo i u utorak krecemo prema jugu gdje ostajemo do 10.8, pribor naravno spreman vec, ako je tko dolje nek se javi za pivo ili gemist :-)

Miro

Ove godine samo vikendica i Dunav.

raso

Citat: vatrogasac  u Srpanj 19, 2014, 16:25:26
Standardno Vir, put D1, polako, krecemo u ponedeljak za Sisak, prespavamo i u utorak krecemo prema jugu gdje ostajemo do 10.8, pribor naravno spreman vec, ako je tko dolje nek se javi za pivo ili gemist :-)
Hebiga ja idem 10.08. pa do 20.08 u Sabunike :ok: :ok:

Stepa

Citat: maverick  u Srpanj 19, 2014, 14:39:27
Evo borim se hehe

gdje koja destinacija :hi: nebih te baš volio na godišnjem srest  :flasica: :uf: :stripii: :stripii:

raso

Stepa, pa on ti je u komšiluku, jedino ga hebe trajekt :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Stepa

Citat: Stepa  u Srpanj 19, 2014, 18:12:19
Citat: maverick  u Srpanj 19, 2014, 14:39:27
Evo borim se hehe

gdje koja destinacija :hi: nebih te baš volio na godišnjem srest  :flasica: :uf: :stripii: :stripii:

:uf: :uf: :uf: kasnije sam vidio  Daria jbga sve jasno :clap2: :clap2: :stripii: :stripii:

vatrogasac

Raso kum mi tad u Sabunikama, super kuha cobanac, da vas povezem ;-)

maverick

A godisnji je za izbjegavati pecarose hehe
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ove godine ništa od godišnjeg, kako sam prije dva tjedna pokrenuo privatni posao, nema ništa od odmaranja, samo po koji vikend na Dravu i to je to.