Godišnji odmor

Autor Stepa, Srpanj 19, 2014, 11:44:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ih...da sam ja bio...ne bi izmakao  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

ma jura maler  je kriv  :stripii: sve se nešto nećko pred ženom  :uf:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

moja , njegova , ćavina , a vadio se na djecu  :stripii: , kao da se ne uplaše  :stripii:

maverick

:stripii: koji ste vi luđaci.... :stripii:

Darko

bio je i Brka sa ženom , ni on nezostaje za nama  :stripii:

maverick

Eto mene sutra na plazu pa budes vidio kako se piša  :stripii:

Miro

Evo litra Plavca je u meni.
Pravo vrijeme za pecanje.

maverick

jura

Makeru idi nazad na more vidi kako vrijeme si donio, sutra na plažu moram u imaxu :uf:

maverick

Bar nece biti guzve i moci ces pišati bez muke  :stripii:

jura

Ma ja nemam problema ali ona dva stalno idu u vodu uzvodno i prave blažene face :stripii:

maverick

Boze dragi...ostavi vas covjek same par dana..i sta nađe kad se vrati... :stripii: sve gori od goreg  :stripii:

TonyC

ma šta laže ovaj dare !
a nebi reko da su djeca htjela prvo njega zakopat , ali su klinci skontali da im za njegov stomak treba kubik pjeska pa je njegov mali stao plakat !    :rofl2:

Slaven

Od par dana na moru i dosadnog cvrljenja na plaži i bježanja od kiše posebno bi izdvojio posijet novom vodenom parku kod Novigrada u Istri. Totalna ludnica, zabava do jaja, tobogani ovaki onaki, bazeni sa jakuzijima, bazen sa velikim valovima, free fal tobogan sa 30m visine ( nisam bio, bojo sam se) uglavnom totalna zabava.

Pecaroši stigli

Pokušavanje naštimavanja da bude ispod metar ali ništa od toga ( djeca ispod metar ne plačaju ulaz)

Početak provoda u dijelu za djecu

I poslje na ovakvim toboganima (onaj u sredini sam ja  :stripii: ima ograničenje kilaže do 140kg tako da sam smio ić :rofl2: