Prsluci za spašavanje

Autor Kugla, Srpanj 20, 2014, 08:19:01

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Jel prodaje netko kakav prsluk za spašavanje? Za klinca od 8 godina, mislim da njemu može već i za odrasle u nekoj najmanjoj veličini.
I jel netko zna gdje u Osijeku kupiti neki prsluk a da opet nije cijena u nebo

šajzika

bilo je u pevecu nekih djecjih za jako sitne pare na napuhavanje. imas raznih velicina ovisi o godinama normalno  :glasses9:
moj je imao taj prsluk sa 4 god i preplivavali zajedno dravu  :rofl2: ima nekoliko pregrada pa ako se i probusi jedna ostat ce plutat.
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Baš ću pogledati, prošle godine sam negdje gledao u Osijeku ali ne mogu s esjetiti gdje bilo nešto ok 200 kuna i to baš super ali nisu imali broj a nisu mogli naručiti, moram u potragu, jer od jučerašnjeg iskustva sa onim silnim gliserima nema šanse da ga vodim na vodu bez prsluka.

šajzika

kazem, pogledaj u pevecu , ak se dobro sjecam nekih 50ak kn ali me nemoj drzat za .... rjec  :rofl2:
to bi ti njemu oblacio dok se vozite ili dok se kupate ?
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Dok se vozimo za nedaj bože, a pogledati ću u pevecu, a evo malo gledao po netu i našao ovo sad moram provjeriti jel ima izgleda sasvim ok, u Brodomerkuru.

šajzika

nije lose, fino je sto nije za napuhavanje tak da ce moci koristit dugo vremena , ovi za napuhavanje su mi nekak za jednu sezonu i adio , al takva je i cjena s tim da se moze kupat s njim .
brodomerkur ti se preselio kod kauflanda ako slucajno neznas  :thumbsup:
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Hvala na info, prijatelju, sutra idem odmah vidjeti jel imaju

Juzba

i ovi na napuhavanje su odlični, moji ih klinci imaju već par godina za 30-ak kuna
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Kugla

Pa obje opcije ču pogledati sutra pa bez toga više ne na vodu sa sinom!  :ok:

šajzika

Nesmijes se ni bojat toliko. Znaju se oni drzat. Moj sa 6  god se drzi noktima da je to čudo :)
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Znaš kako se kaže, Bolje spriječiti nego liječiti.

maverick

A zimi ga trebamo imati i mi a djeca kad god su u camcu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

peugeot

maverick

Ima ih svugdje i to povoljnije
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"