Uspio mrijest smuđa

Autor šime, Srpanj 20, 2014, 13:31:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Ako je tako kako Šime kaže,te odredbe zakona bi sigurno trebalo promjeniti,ta kvi prekršitelji bi morali kazneno odgovarati. A susjed dobro kažeš u zajednicu pa viditi oni preko saveza bi trebali tražiti izmjene zakona, a može se i direktno obratiti Ministarstvu i mjerodavnima sa zahtjevom za bolji nadzor i izmjene zakona.

maverick

Mislim da je u konacnici zakon dobar...problem je u nesprovodjenju istog...problem je i sudstvo...preblagi su pri donosenju presuda...svi budu krivi a kazne jako male...ponovni prekrsitelji nemaju poseban tretman itd itd
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šime

Dečki evo ovako mogu pokušati dogovoriti jedan sastanak u zajednici po pitanju toga , a što se tiče kazni, nisam siguran dali se zakon što se tiče "strujaroša" provodi po prekršajnom postupku ili po kaznenom postupku.
       Ovo je jako ozbiljna stvar i to što ja na zajednicu drvljem i kamenjem  nema veze imam pravo biti nezadovoljan.Mislim da bi trebali salušati nas sa terena, jedino treba provjeriti ovo dali je kazneno ili prekršajno.Ako je samo prekršajno onda treba na sva zvona da se to promijeni , kada njemu bude upitan zatvor ili imovina, pa neka onda mamu svoju stavi na struju.

miha

strujaroši .privredni ribolovci na Dunavu i tako dalje dalje dalje ....... problema kolko hočeš ....

šime

Da problema koliko "oš ali dio problema možemo sami riješiti.

Šaro

Mi trebamo kada tako nešto vidimo pozvati policiju ili ribočuvare pa neka ih onda oni kontroliraju ... Meni osobno ne smeta da ponekad na pecanje netko uhvati više riba ako su u mjeri ... Struja ubija baš sve i ostavlja nam sterilnu vodu ...
Neznam, zato učim ;)

umpahpah

ribocuvari ne smiju kontrolirati privredne ribare!!! samo nadlezni inspektor Tomic a ribocuvar smije biti i bude u pratnji!!!

Šaro

Čini mi se da onda sportski ribolovci nemaju baš neka sredstva protiv strujaša i sličnih :(
Neznam, zato učim ;)

mossi

vatrogasac

Ovo me podsjeca na ekipu s Oriovca :-/ Brodani i Pozezani znaju o cemu pricam , ode ja u off, jbg...