Gosti u čamcu

Autor maverick, Srpanj 30, 2014, 21:44:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Već dva dana mučim muku s zmijama kod kolege u čamcu...trebao sam nešto popravljati ali gamad se ne da istjerati van....Tonyc ima dva komada  u motoru...danas sam ih obišao i malo nahranio da nam slučajno ne odu  :stripii: ustvari muku muče oni s ceradama koje nisu dobro postavljenje...muku muče i oni koji imaju nekakve prekrivke preko motora a koje nisu bas na knap...uvlače se di god stignu u neograničenom broju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

pa prebaci ih kod jure  :stripii: , tamo im je ko u hotelu  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Kad je Jura vidio zmije izvadili smo čamac  :stripii: a mercury ima nekih rupa tako da milina .... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

saće mercury na njuškalo  :rofl2:

maverick

Ma ne...kupuje prikolicu i vadiće ga van kad ima zmija i kad kiša pada  :ok:

Darko

maverick

A jeli na neptunu nema zmija...

raso

Ja imam tri u vrtu, svaki dan ih hranim i treniram da mi pojedu susjeda :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Darko

Citat: maverick  u Srpanj 30, 2014, 21:52:52
A jeli na neptunu nema zmija...

te su domaće i neulaze nam u čamce , samo ih čuvaju  :stripii:

jura

Ja se riješio zmija a i ono malo što je ostalo 15-20 komada odvezao kod  :red_indian: , kao servis radim  :stripii:

Kugla

Bemti zmije ne mogu ih vidjeti, nisu se valjda zavukle i kod mene, ispod onog najlona na motoru, ili ne daj bože u komoru naprijed a joj nema mi ulaska u čamac.

TonyC

Kako  :red_indian: zna da idu ispod pokrivača za motor  :icon_scratch:   , očito ih je i on našao par !

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Ja ih imam u čizmi motora bar dvije , čuvaju mercurya !  :stripii:

raso

Moje u dvorištu nikako da me rješe susjeda, a susjeda je kao bombon :stripii: :stripii: :stripii:

rj

Citat: jura  u Srpanj 30, 2014, 21:59:37
Ja se riješio zmija a i ono malo što je ostalo 15-20 komada odvezao kod  :red_indian: , kao servis radim  :stripii:

znači opet si udomio zmijoljupce  :ok:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

jura

Srecom ovaj put nisam ja, rjesenje je sljedece 50 litara euro dizela i sipaj u duplu dno. Sada su izbacene one koje su vidjene ali one druge se pojavljuju na spavanju :takoje: