Kobasice , kuleni i slični proizvodi

Autor Rajo, Prosinac 04, 2012, 17:36:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

Citat: petrinjac  u Studeni 15, 2014, 20:45:49
popaj.. oni plavi se isticu...o cemu se radi? :sha:

Bolje da ne znaš, šta sam sve morao napraviti, da uspijem skinuti te hulahopke. Ti kuleni će biti duplo skuplji, s obzirom da su hulahopke bile svježe ubrane   :takoje:

Sad sam ti otkrio najstrože čuvanu tajnu vrhunskog kulena  :glasses9:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

vatrogasac

Ja u hulahopkama susim budole oduvijek, tj od dida to naucio,ozbiljno  :occasion14:

Juzba

pa popaj, nije valjda da nosiš hulahopke :rofl2: :rofl2:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Mornar Popaj

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

DIDAPATAK

..slučajno bacio oko ( još mi leđa ne dozvoljavaju  :BangHead: kolinje) na crijeva za kobaje, ostalo još nisam ni gledao, cijena paprena..25 kn (Metro)za 10 m Derminih 32 crijeva( prošlu sezonu 15 kn)..ne usudim se pogledati katice i ona za seku..
..gdje i pošto najpovoljnije kupiti crijeva..plastika ne dolazi u obzir...kad snaše zbog noktiju ( i mirisa  :stripii:) više ne peru..
.. :baba:

vatrogasac

Ja kaupio dermina u kauflandu po 19kn, 30/32 i 38/42 po istoj cijeni.

DIDAPATAK

.. :thumbsup:..e sad da ne budem napasan...katice, seke  :icon_scratch:

vatrogasac

Iskreno nisam gledo, jbg ja koristim ta tanka i plasticne fasere..

DIDAPATAK

..hvala druže  :occasion14:..obići ću Kaufland..u plastici je jeftinije i lakše ali nije mi to to ....ipak ću     potražiti kaje i seke  :stripii:
..samo mi je malo problem sa skidanjem štramplica...em prebrze, em prezahtjevne  :uf:..i ajme sramote ako se dogovorimo  :stripii: :stripii: :stripii:..

šajzika

Srbija majka. Jeftinije je bar 30 posto.
Creva 34 10m su bila 170 đinđi. Znaci mal manje od 12kn
Audentes fortuna iuvat

Mornar Popaj

Crijeva za kulenje sam nabavio po 4,35 kn / kom. Dovezli mi doma u dvorište ravno iz Varaždina ( Croma ). Kalibrirana su pa sam uzeo srednju veličinu. Najteži kulen je bio 3,2kg a najlakši 2,4 kg

Za kulenove seke i kobasice sam uzeo iz Derme, seka je bila 4kn / kom. pa sam uzeo jedno bure, a kobasice su bile upakovane u cca. 100 metara tako da sam uzeo pola kilometra neznam više ni pošto, al uglavnom povoljno. Također mi čovjek dovezao doma kombijem.

Međutim, za krvavice sam kupio Cromina kovrčava crijeva i na kraju sam i bacio u smeće jer je svako oštećeno i ostrugano pa pucaju prilikom punjenja. Sreća pa sam rekao ženama da operu od naših svinja inače bi imo problema.

Također sam čuo da ima neki pogon u Šidu ili trgovina, tako nešto. I da su tamo upola jeftinija.

kawasaki

dio atmosfere na takmicenju na Zabaru  :jede:

Djakovacka Grasevina i Djakovacki kulin  :flasica: :hi:

Brzi od Bolena.

TOMO

prasci, gujde, svinje danas je kolinje............. :uf: :jede:

sutra nastavak :uf: :uf: :uf:

TOMO

nastavak

TOMO