Kobasice , kuleni i slični proizvodi

Autor Rajo, Prosinac 04, 2012, 17:36:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Stepa

Kuglito se mora družit sa potencijalnim mušterijama :stripii: :stripii: :stripii: :jede: :flasica: :mt1011:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

raso

Pazi vako,
jutros mi je cukar 5.8 , a do okupljanja će biti ispod 5 :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
tlak mi je 80/120 :uf: :uf: :uf: :uf:
puls 65 :hi: :hi: :hi: :hi:
Sad da vidim vas zdrave :eek: :stripii: :pije: :jede:

Kugla

Nema tu puno mudrolije, kao iskusni kuhar i ljubitej dobre klope ja sam jedini član ocjenjivačkog suda i to je to  :clap2: :clap2: :stripii: :stripii: :ok: :ok:
A rašo takve nalaze nisi imao ni ko mladić  :violent1:

dr.Ivo

Citat: grgech  u Kolovoz 24, 2014, 15:48:49
takve prave po novome kod mene oko broda, dobar, ali od dr ive je po izgledu pravi starinski....

Grgech hvala na komplimentu, ponavljam ponovno najbitnija je sirovina(bravci).
Bitno je i ostalo ali bez brave sirovine( bravci preko jedne godine min.) nema ni prave delicije dakako i paprika je isto jedan od bitnih sastojaka.
E sada netko veći netko manji ali zamislite kakvi bi kulenovi bili od bravaca od 16 ili više mjeseci....
Bitno je da se osuši i u slast pojede.

kawasaki

Ma sve 5
Samo da bude jos kad bude druzenje.
:hi:
:ok:
Brzi od Bolena.

Rajo

Zalihe presušile upravo danas  :crybaby2: al zato pripreme za izradu ovogodišnjih su u finišu . Još tri tjedna  :pirate:

vatrogasac

Dobar si Rajo, ja cuvam jos 2 seke za klanje i to je amen onda kod mene, i za 15-stak dana nakon tog kod mene su tanke vec na tapeti, da ne kazem na stolu

Mornar Popaj

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Juzba

odlično, a kad se osuše onda se nepoznamo....jeeellll :stripii:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

mossi

petrinjac

popaj.. oni plavi se isticu...
...
o cemu se radi?
..
:sha:

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.