Kobasice , kuleni i slični proizvodi

Autor Rajo, Prosinac 04, 2012, 17:36:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

vedro

Popaj, krasna boja :hi:
Ako je i ukus takav svaka cast.

KvacakZu

popaj šta čekaš znaš gdije se sastajemo.Narežeš pozoveš stepu,juzba plati cugu i to ti je to.Munich ide nazad prvog  :jede:

KvacakZu

popaj koliko često sad ložiš ispod mesa  :hi:

Mornar Popaj

Svaki 3 dan, lagano po 4-5 sati. Ali ne režem po birtijama, samo doma i na pecanju  :bye:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

vatrogasac

Popaj zaboravih te pitat jel koris nitratnu?

Mornar Popaj

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

vatrogasac

Mornar Popaj

Samo običnu, kakva je ta nitratna. Jel slanija ?

zvona

Mislim da daje boju crveniju mesu..ali nesmije se pretjerivat s njom

vatrogasac

Ne daje boju mesu nego cuva neke enzime da ne potamni meso, npr vratina iz trgovine je zbog nje onako crvena,mislim da ide max 0.5%

zvona

E pa viš da ima veze sa bojom :-D..i mi ju stavljamo kad solimo meso..ali vrlo malo

Mornar Popaj

Meso mi je dovoljno zrelo da ima prekrasnu crvenu boju, paprika vrhunska iz Kopačeva. Tako da nemam potrebe za tim mesarskim forama i fazonima.

Mariorhr

I ja sam si malo dao truda...još malo pa na zrak

Mornar Popaj

Napokon da i slanina krene,jedan dio u grah, jedan u hladnjak za doručak a ostatak za pecanje    :occasion14:

Mornar Popaj

Žao mi je samo što se ne može napraviti više krvavice    :crybaby2:  Iskreno, više ju volim od kobasica   :icon_thumright:
Malo meze kad se karta, da lakše klizi domaće vino   :occasion14: