Kobasice , kuleni i slični proizvodi

Autor Rajo, Prosinac 04, 2012, 17:36:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kobac

Jel to nas kugla u večeri za 5, Tihomir?????

Kugla

Tako je kolega, repriza iz 2009 godine, a lijepo se prisjetiti  :occasion14:

kobac

Uh baš žena i ja komentiramo kaže ima pet godina jer je ta voditeljica davno bila, al bruscete, putevi file i štrudla su za pet...bravo...
A i bio si puno mladi..hihihi....

Kugla

Heheheh da mlađi, i nekako i deblji heheeh, ili to samo košulja pravi takvim, bilo je to lijepo iskustvo i naravno pobijedio sam što naravno nije bio imperativ ali u svakom slučaju lijepo

kobac

Samo imam jednu primjedbu, hobi- sviranje,kuhanje...a ribolov????... :stripii:
Ipak Dunav je u pjesmi....
U svakom slučaju meni si bio odličan mada nisam probao , atmosfera OK, komunikacija OK, u klopu ne sumnjam, poklonici, jedino ona zadnja nešto bronda...
Ljepo.....
Godišnje, dali si pobijedio??...

Kugla

2010 g sam se vratio ponovno ribolovu, pa onda to nisam rekao, a pjesma je jedna od meni najdražih ima i svoje razloge, da pobijedio sam bilo je super, nego od kud ti znaš da sam to ja  :sha:

kobac

Nisam stigao pročitati, pobjeda je tu...
Rekao BiH, dosta si komunikativan, imaš manire...puno se druzis sa ljudima, cuga, klopa, svaka čast...
Živiš život... :hi: :clap2: :ok:

kobac

Kugla

Naravno čovjek uvijek treba pokušati disati punim plućima, truditi se biti ok prema svima, iako to nije uvijek lako, i nekad i pogriješim, ali nikad sa namjerom, i to je bitno, život je kratak i treba uživati u njemu, puno puta su sitnice te koje čovjeka jako vesele  :occasion14:

kobac

kobac

Ajde, svaka čast!
SAD kad drugi a posebno RJ vidi, ima da si gotov :stripii: :stripii:

kobac

Hehe, malo sale nije na odmet...
A jesi onu ženu naruzio...
Al zato je tvoja dobro prošla,..dvije perilice..isplatilo se...