Kobasice , kuleni i slični proizvodi

Autor Rajo, Prosinac 04, 2012, 17:36:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

nele01

Nekako mi paprika tamnija, a vise je ljuta, a isti proizvođac, al zato ukus extra.
Cak se razmisljam da ga ne vakumiram ove godine.

maverick

Ok, nagovorio si me...dolazim poslije žetve na pecanje  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Vakumiraj obavezno i stavi na neko hladno mjesto ili obican frizider. Jako ce se isušit ako ne vakumiras

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

madmax

Traje to već godinama taj problem, pogotovo ako nemaš neki propuh gdje će vjetar puhat

maverick

Ne bavim se tim , ali znam da je Retfala prije par godina instalirao komoru u podrumu za takve stvari da bi imao kontrolirane uvjete

madmax

Ma ja sam na selu, godišnja proizvodnja je oko 40-50 kg kobasica, pa onda ujutro pokačim sve po kruškama, jabukama i nek se lula do milje volje

dravski pecaros

Obavili smo ono što tradicija nalaže sada možemo na miru dočekati zimu  :occasion14:

ĆIĆOK

I mi smo malo napravili "neka se nađe"

Resavac

I mi koji smo osuđeni da živimo u stanu, možemo da napunimo koju kobasicu. Danas me google podsetio na ove sličice od pre par godina i kako sam okitio terasu na radost komšija preko puta :rofl2:  :rofl2: :rofl2:

Za probu kobasice u crnom pivu

retfala

Godina je bila jako losa za sušenje mesa

mossi

Možda je godina loša, ali kobasica izgleda dobro!

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

retfala

hranki

pajdo77

Ni kuke iz te godine ne bi našao,pojele se.