Kobasice , kuleni i slični proizvodi

Autor Rajo, Prosinac 04, 2012, 17:36:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Momci , nedjelja je...neki su tu na posnom obroku...imajte malo suosjećanjan kad stavljate ove slike  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Harley

Jedan naš prijatelj na dijeti, ja pitam koliko je smrsavio,  kaze No ništa,  još se udebljao,  kaze No  malo mu jedna dijeta pa je na tri dijete dnevno😀😀
Living your dreams, do not dream the life

Mornar Popaj

Sve je to više nego dobro.
A najbitnije je da je svinja od koje se to radi,
uzgojena na tradicionalan “domaći” način.
Tada se prepoznaje okus domaće robe.
A dali je malo manje suho, ili malo više, sasvim je sporedna stvar, i spada pod onaj dio, koji kaže da se o ukusima ne treba raspravljati

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Mornar Popaj

Sve pet, samo mi nije jasno kako i zašto vješaju raspuknute kulene ???
To ako se ne pokrpa, nema trika da valja kad se osuši.

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

mlb

Evo i moje od divljači još malo pa gotove!

Mornar Popaj

De pošalji jednu šefu sale u Lauru, pa da ju za mjesec dana na Dunavu degustiramo

mlb

Ako ga vidiš reci mu da se što prije javi da stignemo otići prije lovostaja pa onda možemo nataknuti  koju na ražanj dolje dok pecamo ne se polako peče!! :icon_thumright:

maverick

To su bas od divljači ili je mjesano s domaćim svinjama...Jeo sam par puta ali nisam puno zapitkivao...Čak neki dan Buhin donio pljeskavice od divlje svinje...neobično...dosta drukcije meso..puno pikantnije s specifičnim okusom...meni su bile odlične...onaj matoriji dio družine nije bas nesto bio zadovoljan...Kontam da u subotu cemo probati opet  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Cca 100kg divlje i 10-tak kg domaće (mljeveno)malo zbog masnoće!!

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

retfala

Nikad  ranije nije bila gotova kulenova seka..

mossi

I ja sam danas vakumirao deo suhomesnatih proizvoda..

Pre 10tak dana sam načeo jedan kulenčić i nije bio suv za vakumiranje, pa sad gledam da maknem danas još jednog za probu..

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Mornar Popaj

Tunjo odlično izgleda. Mossi, proba je najvažnija

Gremlin

Meni tanka kobasica isto bila expressno brzo spremna za vakum...

:occasion14: