Kobasice , kuleni i slični proizvodi

Autor Rajo, Prosinac 04, 2012, 17:36:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

smudjoslav

mossi

:hello2: :hello2: :hello2: :icon_thumright: :occasion14:

Slanina i budjola mi izgledaju HomeMade.
Čvarci kupovni?  :glasses9:

smudjoslav

...Tako je... :takoje:
Cvarci su kupovni jer su domaci pojedeni odavno...  :icon_thumright:

majstor

:tongue1: Sve izgleda super. Da mi je neko rekao prije 30 godina da će čvarci, pogotovo domaći, biti tako skupi ne bih mu vjerovao.
A i dobri su, samo...... :stripii: :stripii:

mossi

Najbolji čvarci su iz špajza!

A ni ne valjaju kad dugo stoje!  :rofl2: :stripii: :uf:

Rap

Citat: majstor  u Siječanj 19, 2019, 12:47:50
:tongue1: Sve izgleda super. Da mi je neko rekao prije 30 godina da će čvarci, pogotovo domaći, biti tako skupi ne bih mu vjerovao.
A i dobri su, samo...... :stripii: :stripii:
Kila slanine 60,cvarci 70 pa i nisu baš pretjerani

majstor

Problem je što jeftiniji čvarci nisu preukusni, a oni kao domaći su 100 Kuna, a to je previše. Carsko meso 19,99 a čvarci....
Dobiješ 2 kile teletine za kilu čvaraka. :laughing7: Mi jedemo sve domaće i to se prvo pojede ili podjeli.  :jede:

Rap

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

:ok:
Moja preporuka slanina u trgovackim centrima i mesnicama od 5-15 kn.
Uzmes 2-3 kg i u obicnom loncu u kuhinji za cas istopis u cvarke. Dobijes i fine friske masti i uzivas. Pogotovo u ljetno doba kad slanina bude i 5 kn kg  :hi:
Brzi od Bolena.

nele01

E obavismo i kulenje konacno danas. Prilikom punjenja puknu mi 4 seke, valjda sam punio prvo u creva (fi 55 i 65 mm) pa navikao, pa sam malo preterao, ili je vino odradilo svoje. :stripii:

kawasaki

Brzi od Bolena.

nele01

1 dim, odmah milina za videti, imacu 150 kg,  :jede:

maverick

Pa ako jedes svaki put kad slikas sigurno ces imati  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Inače ne jedem do 17 sati, ali ste me toliko nadražili da sam si naručio kebab.  :jede: