Kobasice , kuleni i slični proizvodi

Autor Rajo, Prosinac 04, 2012, 17:36:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

Citat: majstor  u Siječanj 28, 2019, 11:20:17
Inače ne jedem do 17 sati, ali ste me toliko nadražili da sam si naručio kebab.  :jede:
.. :violent1: :BangHead: :uf:
..do 17 h bi trebao jesti bar 3x..što si to radiš.. :mt1032:
.. :baba:

Harley

Living your dreams, do not dream the life

No

Citat: DIDAPATAK  u Siječanj 28, 2019, 12:32:49
Citat: majstor  u Siječanj 28, 2019, 11:20:17
Inače ne jedem do 17 sati, ali ste me toliko nadražili da sam si naručio kebab.  :jede:
.. :violent1: :BangHead: :uf:
..do 17 h bi trebao jesti bar 3x..što si to radiš.. :mt1032:

Ajde, ovo može

Citat: Harley  u Siječanj 28, 2019, 12:40:57
A poslije 17h nista osim vode

Al ovo    :no:

DIDAPATAK

..ma ja sam uzoriti Slavonac..imam onaj PJP(piti,jesti,piti)..malo genetski više stečeno  :stripii:
..ali sam i MSP (medicinska sestra, plavuša..doduše ćelava).. :stripii:
..pa me brine ovakvo maltretiranje organizma  :crybaby2:
..ja sam skloniji drugim maltretiranjima..balavicama od 40 pa na više...janjcima,prascima u svim obradama..vinima(svih boja i nacionalnog porijekla) i sl.. :rofl2:

majstor

Didapatak, ti si pravi predstavnik naše generacije u najboljim godinama, povodljiv i poročan kao i ja. Gospodin Novak je naš uvaženi član koji sigurno nema 100 kg. žive vage kao mi. Sudim to po vremenu koje može sjediti u čamcu. Nekad su rekli " jedeš čovjeka koji nema 100 kila i tisuću maraka u đepu". Ja ujutro imam 99,99 kila, a navećer 100,99. Maraka nema, a eura nema od 1000. Imam sve po 300 u komadu. Jedina je razlika što ja volim omladinke ispod 40 godina, samo volim i gledam, a i one mene, samo malo manje.
Iz gore navedenog, gosp. No će biti maneken naše generacije, ti glumac, a za mene će pisati - Ovako ćete igledati ako ne budete pili cocacolu.  :uf:  :stripii: :stripii:
Harleya nećemo uzeti u obzir dok ne ozdravi komplet, i jer je prevelik pa bi nas mogao namlatiti.  :rofl2: :rofl2:

No

majstor

Kršenje dijete uzima maha. Danas mi 35. godišnjica mraka. Da sam nekog ubio več bi izašao na slobodu, ovako se robija nastavlja.
Djeca nas izvela u novouređeni stari grad u Ðurđevac na večeru, naravno kobasice u mješanom mesu, prilozi, salate. Dokle? :jede:

kuka

Molio bih info, ako netko zna, gdje se mogu nabaviti janjeća crijeva usoljena za roštiljke?
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Ajd ovako...poslije 18 sati nema objavljivanja u ovoj temi  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

miha

eeee moji šokci kad vas bosanci uče kako se slanina pravi .... :stripii:.... :hi: