Johnson 6

Autor davor99, Kolovoz 07, 2014, 19:48:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

davor99

Molim pomoć od strane forumaša. Trebao bi mi ispravan karburator za Johnson 6/Evinrude/6 ukoliko neko ima ili zna nekog bio bih vam zahvalan  :hi:
Vodite ljubav, a ne psa

šajzika

Jedino mi njuskalo pada na pamet jer sam tamo naletio kad sam gledo motore
http://www.njuskalo.hr/vanbrodski-motori/johanson-6ks-oglas-8388620
Audentes fortuna iuvat

davor99

Zvao sam tipa veli da nema karb. prodao ga
Vodite ljubav, a ne psa

šime

Evo ti broj u Rijeci, čovjek je vlasnik velikog servisa uglavnom Johnson i Evinrudei ime mu je Aco- 098416019

šime

Čekaj, a zašto ti treba karburator ,jesi li ga izgubio , nema ga ili  je nešto drugo ?

davor99

Ma popravljao ga je nazalost neki idiot i na njemu nema stvari koju nije razvalio. Diznu je stavio od metalnog uloška kemijske olovke , zatim iglu kojom se regulira smjesa zraka i goriva je slomio, pripaso je leptirić ćoka od bog zna čega i još slomio nosač plovka pa stavljao neki smiješan lim. Da je meni to tako servisirao ja bi ga  :violent1:
Inaće je sam motorić ok, e i još je majstor stavio impeler od nekog Japanca a razliku promjera osovine je odrezao komad od nekog teleskop štapa i to uglavio uz osovinu . Stvarno neki kreten.
Hvala za broj sutra ću nazvati čovjeka.
Vodite ljubav, a ne psa

šime

Ha ha (ironično), jbga nije išlo pa ono,,,,Daj nazovi čovjeka  u Rijeku i obavezno ga pitaj kolika mu je cijena i reci mu da te uputio Šime iz Osijeka

vedro

Citat: davor99  u Kolovoz 18, 2014, 19:47:15
Ma popravljao ga je nazalost neki idiot i na njemu nema stvari koju nije razvalio. Diznu je stavio od metalnog uloška kemijske olovke , zatim iglu kojom se regulira smjesa zraka i goriva je slomio, pripaso je leptirić ćoka od bog zna čega i još slomio nosač plovka pa stavljao neki smiješan lim. Da je meni to tako servisirao ja bi ga  :violent1: :stripii:
Inaće je sam motorić ok, e i još je majstor stavio impeler od nekog Japanca a razliku promjera osovine je odrezao komad od nekog teleskop štapa i to uglavio uz osovinu . Stvarno neki kreten.
Hvala za broj sutra ću nazvati čovjeka.
a bas se majstor trudijo da ti sve izmjeni i sad ti ne valja.  : :stripii: :stripii:

silure

Ipak se uz trud posluzio sto mastom a sto iskustvom i znanjem  :stripii:

šime

Ma pa da za nevjerovati ,ajd sjebeš nešto, pa ono popraviš i ok ,ajde de to i mogu razumjeti ,ali sve pokidati ,to nemogu

davor99

Citat: šime  u Kolovoz 18, 2014, 10:01:49
Evo ti broj u Rijeci, čovjek je vlasnik velikog servisa uglavnom Johnson i Evinrudei ime mu je Aco- 098416019

Gazda Šime jel moreš provjeriti broj nazvao sam i javio mi se čovjek ali veli da je neka greška 
Vodite ljubav, a ne psa

bb

Podjedujem ovaj motor i nemam baš neke zamjerke,osim buke.Inače sve 5,imam ga više od 10 g i jedini kvar mi je na prvoj vožnji nije valjao impeler i pregrijo se i spalila otopila plastika na elektroniki i to je to,toči i vozi.jako robustan motor,kako bi moj prijatelj rekao frižider.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

bb

Iskreno neznam,al mislim 3-4 l na sat.Stvarno neznam ja se vozim stalno pun gas al izbjegavam rine(jake protoke).

bb

Ja ti odvrnem gas do kraja još sam i onu sajlu natego koliko ide u motoru,tako da je to stvarno full,zablokiram gas i skrečem težinom tijela lijevo desno (naginjanjem).