Pecaroske muke II

Autor maverick, Kolovoz 12, 2014, 13:59:10

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Vidim stalno se tu nekako provlace problemi oko čamca...vidim da ima novih..poput dide i ostalih starih poput raše koji muče muku s nekakvim čamcem....tu sam..u radioni non stop ...tko ima zelju...da mu pomognem koliko god mogu da nekako rijesimo nekakvo plovilo...oli da izgradimo po neki čikl...da rijesimo neku lamu za sitne pare...jer volio bih da svi koji imaju zelju da plove nekako onako prijateljski postavim na vodu pa nek se igraju....danas se daska za cikl moze nabaviti pojeftino...da ne kazem da neku lamu skrpimo za 100 eurica...i malo odricanja i eto nas na čamcu...da se ima za pocetak...a kasnije ce se uvijek nesto tu nadograditi smućkati....ili kome je pristupacnije s blazujkom....mi cemo tu u neko skorije vrijeme definitivno poceti s gradnjom jednog broda...pa ce mjesta biti da se uglavi i poneko da mu napravimo nesto sto plovi  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

.. :red_indian: ideja hvale vrijedna  :clap2:..al me ove godine neide karta   :dontknow:...hebiga..
.. :baba:

ps

maverick, za svaku pohvalu. Dugo sam sanjao čamac, zimus sam ulupao dana i dana u brušenje, farbanje... a sada nestignem ga vidjeti u 15 dana, dogovaram s 4-5 ljudi da odem na pecanje, a pecanje mi se svodi na dva izlaska mjesečno po 2-3 sata i onda dolazimo na onaj tvoj post od prije cca godinu dana, da ima puno čamaca koje niko ne obilazi, koji propadaju, koji su "zaboravljeni" od vlasnika. 

zvona

A rijetko tko ce prodat za neku normalnu lovu danas..večina kaže bolje da trune nego da ga dam skoro pa đaba

raso

Ako netko ima jelov čamac od 5 metara u lošijem stanju nek mi se javi radi eventualne kupnje :ok:

vedro

Citat: zvona  u Kolovoz 12, 2014, 16:14:15
A rijetko tko ce prodat za neku normalnu lovu danas..večina kaže bolje da trune nego da ga dam skoro pa đaba
puno njih tako kaze a onda ostanu i bez toga malo (novca) pa se kasnije KAJU!!!

zvona

Kad netko ima drveni čamac npr i trune jer se nebrine za njega..zašto ne prodaju pa makar za vrjednost registracije..a nekog bi to usrečilo

Ja kad bi uzimo drugi čamac i imo love ovaj bi prodo skoro pa đaba..svaka polovna stvar gubi na vrjednosti..moja realna cijena za moj čamac kad bi prodavo je oko 800-900kn taman registracija..jer nevrjedi više..

Rašo jel te zanimaju ponude van osječko baranjske županije

raso

Sve me zanima što je povoljno

maverick

Ja sam tu...ima radiona...alata...vremena pa kome mogu pomoci na bilo koji nacin neka se javi ...a uvijek se negdje moze iskopati malo daske...malo spera...pa da se nesto pošarafa da se moze na vodu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

daske su najmanja stavka, cca 500 Kuna
meni treba čamac jelov u bilo kakvom stanju, bitno da ima egije i da je jelov dug 5 metara

baka

Ima jedan baš takav, jelov od 5 m i nije u drugoj Županiji nego ovdje kod nas, samo ga treba naći i izroniti na potezu od Nemetina nizvodno. A ima tamo oko 10.km i jedan krasan kanu od 5m, zeleni, isto ga samo treba naći, ako nekog zanima. :stripii:
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

tole

Citat: raso  u Kolovoz 12, 2014, 21:55:12
daske su najmanja stavka, cca 500 Kuna
meni treba čamac jelov u bilo kakvom stanju, bitno da ima egije i da je jelov dug 5 metara

a što baš mora bit jelov?