orka tail hammer

Autor genjura, Prosinac 04, 2012, 20:53:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

genjura

nedovoljno minuta ,dana bacanja pa ne mogu ništa konkretno reći o hammeru .kakva su vaša iskustva?

mamijo

Za sporu zimsku vodu - veoma lovan!  :silence:
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

maverick

isto..malo minuta..nula bodova
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mamijo

Ja ga bacam na Savi mnogo vise nego na Dunavu ;) ... najveceg smudja prosle godine sam dobio na njega ... tj ovog ...

83 cm

C&R ... nemam tezinu

TopMix

Odnedavno ga i ja koristim i imao sam nekoliko smudjeva, ali nazalost i nekoliko otpadanja. Da li ta zastita moze da omane ponekad kod uboda i kontre, ili sam ja to nesto umislio? Kakva su vasa iskustva kolege?

mamijo

:be happy: meni je ta zastita preslaba  i ne stiti dovoljno ...

Tako da je ne koristim ... a to znaci da samo moze bolje da bode nego nesto jace / cvrsce da se namakne kao zastita ...

nemo se opterecujes - sve je OK...

Lomnica_city

ODLICAN, najjeftiniji a jedan od top 5 silikonaca kod mene, lovi na jezerima pogotovo, pre neki dan bas smo prespartali ja i drug jedno omanje, nista, stavimo po Hamera, zveknemo po jednog, spakuj se i kuci...
Zastita ne sluzi nicemu, sto rece gosn Cupavi  :icon_rr: suvise je slaba, mekana i svako kucanje u prepreku je i kucanje udice u nju, sem ponekog kamena sto sklizne sa njega, inace je otkinem, jer ako se ne zakaci pravo leluja u vodi i gega silikonac levo desno, ubija rad repa, ali i dalje lovi...

TopMix

Meni ta zaštita ima funkciju, kad u sporoj vodi koristim najlakse moguce glave, za lagano prevlačenje preko granja, ima mnogo manje kačenja nego inače. Jedino mi još uvek ostaje dilema oko smanjenja % uspešnih kačenja ribe...