Mrežica za kedere

Autor maverick, Kolovoz 21, 2014, 12:23:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Mada je Tonyc napomenio da je mrezica za kedere nije dozvoljena , ipak ima mjesta gdje se smije korsiti...naprimjer u buretu s kederima  :stripii: pa cemo nabavku i raditi u tu svrhu... :stripii:...smuđoslav se ponudio ili vec netko od mozda nama blizih iz Apatina da pokusamo nabaviti par komada...pa cemo ovdje o dogovorima po tom pitanju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

tko je zainteresiran za mrezice neka se javi ili tu ili na pp..da znam koliko komada da narucimo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

smudjoslav

...Dogovorite se koliko vam komada treba i ja cu to poslati na adresu koju navedete u Apatin!
Vidite i koje duzine vam trebaju...5 ili 10m.
Najbolje da se dogovorite i da ih posaljem istom kurirskom sluzbom radi manjih troskova transporta.

zvona

mossi

Mrežica ima u Somboru na pijaci, pa u radnji kod Saleta, a verovatno i u Apatinu kod Mornara a i ostalim radnjama.
Prvi koji dolazi do AP/SO nek potraži malo, naćiće 100%.

Cene su 800-1000 dinara u proseku 7-9e max 10e

ps

Samo se ti javljaj, pa ćeš i ti morati na okupljanje nositi  10 komada  :rofl2: :rofl2: 

mossi

Vrlo rado ali verovatno me nema na ovom okupljanju ..  :violent1: :BangHead:

maverick

Ajd pogledaj gdje ima velicina deset...pa da narucimo ..pa ce netko doci po njih...5 metara...velicina oka deset...

Stepa

Bilo bi dobro da se napravi spisak zainteresiranih jer na količinu nam mogu dati rabat i nabavljacu lakše.
Smudjeslav Nas je već zadužio za mrezice prodao foru muvanja i bio bih sretan da ga ponovo vidim.
Imam vezu i dostavu,količina =rabat.
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

joker

Citat: maverick  u Kolovoz 21, 2014, 22:50:35
Ajd pogledaj gdje ima velicina deset...pa da narucimo ..pa ce netko doci po njih...5 metara...velicina oka deset...
maverick ta veličina oka 10 koju veličinu kedera hvata na sebe?
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Stepa

Stepa

Citat: joker  u Kolovoz 22, 2014, 06:01:25
Citat: maverick  u Kolovoz 21, 2014, 22:50:35
maverick ta veličina oka 10 koju veličinu kedera hvata na sebe?

Sabljare do cca 10 cm lovis na nju mogu se i veći uplesti kad se zabiju u nju.
Nekim sreckovicima se zaleti i smudj u nju :violent1: :rofl2: :stripii: dok se on trijezani riba se sama fata :tongue3: :pottytrain2:

rsimon4

Imam ja čovjeka koji subotom dolazi u Bogojevo, ima mrežice. Cijena 700 dinara :)
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

maverick

Taj donosi mreže...nisam ga vidio da donosi mrezice  :stripii:

maverick

1.Stepinjo
2.maverick
3.ps
4.cikli