Entuzijazam

Autor maverick, Kolovoz 22, 2014, 13:27:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Nadjoh na drugom forumu...ljudi se ne boje ni rezati ni produzavati....ni prosirivati.....svakako zanimljiv video

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Zgodno nema šta, čovjek točno zna što želi, barata materijalima i ima dara za tako nešto i konačni uradak super!
Ja sam uvjeren susjed da bi ti štošta mogao napraviti, vidjevši do sada što si sve radio, ni ovako nešto ti ne bi bilo strano!

maverick

Nagovaram Juru da prepilim njegovog sharka  :stripii: pa ga malo produzim ali tvrd je orah i neda se  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

:red-card: , nepribližavaj se ćamcu :eek:, ni vodu nemoj izbacivati sam ću :pirate:

maverick

Vec sam ocrtao gdje treba fleksericom  :stripii:

Kugla

Joj i ja volim sa tim alatima raditi, samo zovi Jura ne boj se bio bi to naljepši Shark na Dravi pa i šire!  :ok:

šajzika

Sam pazi kad padnes s flexom u vodu i ubije te struja zena nece ni plakat jer ima djaba sanduk i ostale potrepstine
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Joj Šajz bemte luda, ne spominji sanduke, dosta mi što 8 sati provedem sa njima, a nisu ni đaba  :no:
al ima popusta  :ok:

šajzika

Tvoj i moj ce biti skuplji. Zbog nosivosti
Ps. Svaki ima svoj fetis.
Ti 8 sati s mrtvacima a ja 15  u kamionu. Jadna li mu majka kome je gore.
Kod tebe bar ima naziv.
Nekrofolija a meni samo vicu smrdljivi lopov
Audentes fortuna iuvat

umpahpah

Kugla brate jel imam popust za članove foruma,ovdje imas dobru klijentelu!!! Mislim skoru!!!  :stripii: :stripii: :stripii:

gogo45

Pa to sam i ja radio. Na tri camca. I nije neki problem uraditi.