štapovi za šarana

Autor genjura, Prosinac 04, 2012, 21:58:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Klifton

Ovaj spod što ti ga kawa prporučuje je ok

Zoran Š.

da baš sam gledao na kapitalcu free spirit.
imam 104kg i 189cm 13ft mi odgovara za rukohvat to znam kako se mjeri, ne mislim se zaletavat zato ispitujem po trgovinama i po forumu ne mislim opet gomilat štapove po policama. zato sam rekao da bi rađe odvojio više ali da je kvalitetno a meni budu potrajali jel ih ne budem koristio ko npr ti. jer je meni šaran samo faza čekanja.
moram se zaletit do kapitalca pogledat Anaconda Sensible Touch 4 Long Range mi je zapeo za oko a možd bude još nešto na akciji ali bitno da znam što tražim.

kawasaki

Zorane odi tamo i na pravom si mjestu. Imas za te pare dosta modela. Potrazi vlasnika i reci mu posto si dosao. On ce ti preporucit ko bratu rodjenom.  :hi:
Kad vec imas toliko za stapove ulozi 50 kn dodatno za gorivo i dodji da ih isprobamo  :ok:
Brzi od Bolena.

Zoran Š.

ma nema frke inaće dečki iz kapitalca su za svaku pohvalu, naručivao sam dosta od njih najviše stvari koje nisu imali u trgovini i super susretljivi mislim da sa dečkom koji se zove Matija stalno komuniciram i  :ok:

kawasaki

Npr i Daiwa Emblem ti ulazi u taj rang. 3,9 3,75 lb. Leti ko sumanut. I podnosi pva dodatke.  :ok:
Samo je malo tezi od konkurencije.  :hi: Za dva ti ide i popust.  :hi:
Brzi od Bolena.

kawasaki

Razmisli i o surfovima  :hi:
Tele surfovi su prakticni, lagani, visenamjenski i bacaju dalje nego saranski  :ok:

Brzi od Bolena.

maverick

Jeli ima takvih nekih kratkih za camac
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

e koliko znam nema  kratkih  :hi:

surfovi su uglavnom 3,6-4,5 m  :ok:
Brzi od Bolena.

Zoran Š.

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

kawasaki

samo kod surfa treba paziti da nije kolac. jer vecinom su vrsne akcije. pa jos ako je kolac onda nije za Dunav jer para ribu  :hi:
Brzi od Bolena.

Darko

ovaj od 3m je kolega tu sa foruma kupio i čak peca i smuđa s njima  :hi:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

šćepo je kupio te štapove pa nek ti on da svoju ocjenu  :hi:

No

Citat: maverick  u Veljača 15, 2016, 16:40:10
Šta mislite o ovim stapicima za ribolov iz čamca..... Prologic C1 300CM 3LB

jel ima tko ovo i jel može reć koju o njima.
pecanje , sava, iz čamca.