štapovi za šarana

Autor genjura, Prosinac 04, 2012, 21:58:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

genjura

vatrogasac

Ja bi ti preporucio Epixe, al oni su malo skuplji cca 520-550kn kako gdje..

dravski pecaros

evo u žabici
OKUMA EPIx V2 CARP 12ft-360CM 3.0IBS - 2SEC Prodajna cijena:513,40 kn
nazoveš i ako bi uzimo 3 komada za gotovinu minimum ti spusti 10 % i to to oko 450 kuna..nedjeljom ti dođe na auto pijac poveze stapove i riješio si stvar

Klifton

Epixe nosi odmah trn na doradu-ljepljenje,hoče izletiti,kad to obaviš onda su ok  :ok:
ja osobno ne volim tu vrstu štapova,za moj ukus trese se previše,ja takve zovem ,dršči štapovi,netko to voli ja ne.Ima ih kolega i lovio sam na njih par puta,idu fino i relativno daleko,mekani za gušt,za siljenje nisu i za lom nisu,na boroviku u lomu nemaš šta s njima tražiti,stisnit ih pošteno ne možeš i upravljat s ribom kako hočeš, moje skromno mišljenje,al guštat možeš sigurno,ovisi za čega ti trebaju.I vidim da si napisao 3 lb,moj savjet uzmi slobodno 3,5 lb ako se za njih odlučiš.

vatrogasac

Ja imam 12ft 3.5lb i nema problema s trnom a mozes ga zasiljit bez straha,to je bilo s prvim serijama 13ft, a imo sam priliku bacat 3lb,istina meni su malo ko žvake rastezljivi..

Klifton

Ovo što sam probao i jesu prve serije,za kasnije jesu li ih doradili,popravili, ne znam jbg.trn se samo izvuče van pa sleti gornji segment u vodu,kolegi isto to se desilo i to pri laganom zabacu,gledao sam,bez ikakvog razloga,sreća nisam ja bacao  :stripii:
A vidio sam i na forumima da su se tužili ljudi na isti problem.

kawasaki

Citat: Klifton  u Ožujak 09, 2015, 20:50:57
Epixe nosi odmah trn na doradu-ljepljenje,hoče izletiti,kad to obaviš onda su ok  :ok:
ja osobno ne volim tu vrstu štapova,za moj ukus trese se previše,ja takve zovem ,dršči štapovi,netko to voli ja ne.Ima ih kolega i lovio sam na njih par puta,idu fino i relativno daleko,mekani za gušt,za siljenje nisu i za lom nisu,na boroviku u lomu nemaš šta s njima tražiti,stisnit ih pošteno ne možeš i upravljat s ribom kako hočeš, moje skromno mišljenje,al guštat možeš sigurno,ovisi za čega ti trebaju.I vidim da si napisao 3 lb,moj savjet uzmi slobodno 3,5 lb ako se za njih odlučiš.
bemti ko da sam sam napisao  :ok: :takoje:
Brzi od Bolena.

maverick

Šta mislite o ovim stapicima za ribolov iz čamca..... Prologic C1 300CM 3LB
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vatrogasac

Citat: maverick  u Veljača 15, 2016, 16:40:10
Iskreno mislim da ti je to mekano za Dravu(ako je za Dravu namijenjeno pitanje), inace ti stapovi se rade za manja jezera gdje netreba daleko bacat a za rijeku mislim nesta jace definitivno.

maverick

Da za Dravu...pecanje iz čamca...sve dosad sam imao neke krace pa mi prekruti i imam osjecaj da kidam ribu pa sam mislio nesto ovako...bez zabacivanja kako se kod nas i peca...ili neka preporuka za trometrase za šarana a da nisu bas preskupi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..stari se,stari seee.. :stripii:
..završit ćeš ti sa mnom na bambusima  :stripii:

.. :baba:

maverick

Šarana sam prošle godine peco dva mjeseca s proljeca...tako ce biti i ove pa malo razmisljam o nekim drugim štapovima da mi pašu uz novi motor  :stripii:

Žorž

Citat: DIDAPATAK  u Veljača 15, 2016, 19:53:21

..stari se,stari seee.. :stripii:
..završit ćeš ti sa mnom na bambusima  :stripii:

Gde si ovo iskopao :rofl2:

maverick

DIDAPATAK

..A..ee..pravi šaranaš  :notworthy:

..gušti su gušti  :ok: