Trigger

Autor Stepa, Kolovoz 24, 2014, 13:23:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Stepa

Varalica koju bih preporučio svim varaličarima  da imaju  u svojoj kolekciji :ok:
Izrazito lovna,rad cjelog tjela i koristim je umjesto voblera.
Kad sam sa nekim u čamcu za vrijeme voblerisanja drug pored mene je uvijek bliži kamenu i tako može bolje odrađivati rad voblerom dok ja u tim situacijama često koristim gumu na malim glavama i imam više događanja za razliku od kolege.
Trigger odrađuje vrhunski taj posao ne samo tako već i kod klasičnog Jiga.

Trigger ima u ponudi od 10 i 12 cm,neki od dekora

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

TonyC

A gdje se mogu naci testni modeli  :toothy12:

kawasaki

Odavno je Triger prosao test fazu.
Sada se vec radi krupnija vibra i nove izvedenice.  :hi:
Brzi od Bolena.

maverick

Dobio par komada...dobra guma, fina završna obrada...dekori na zavidnom nivou...i lovna...nisam neki ljubitelj Dokove kuhinje ali ovo je uradak na nivou  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

na savi se pokazao izuzetno lovan :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

ps

Prije 2 sata upoznao Doka i poklonio mi par triggera, prvom prilikom isprobavam.     

Kugla

PS mora da si bio u Žapcu  :ok:

genjura

ima i 8 cm .veoma dobra guma

ps

A di dalje nego u žabcu? Kako znaš?

Kugla

Pa kako ne bi znao, tamo i sam volim doći, sa gazdom malo podivaniti, uživati u Dunavu, a i ponekad malo odbacam dolje sa njegova flosa. Prije sam išao više sad jako rijetko, nedavno smo bili kum i ja što nekim poslom pa onda i tamo.

ps

Krešo-Žabac je baza za sve pecaroše na tom potezu, dugi niz godina ga poznam i stvarno je super.     ps. više nema flos, dao ga je Mihi (nije na forumu)

Kugla

A to je onaj sa alu čamcem što se vezao za njega jel tako!

ps

Da, sada je njegov flos. Odosmo u off.  :red-card:

Kugla

Trigger zanimljiv novitet, boje i dekori  :ok:

dravski pecaros

jel ima di kupiti toga