Elisa za Hondu 7.5 ks

Autor šime, Kolovoz 31, 2014, 12:46:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šime

Zanima me dali netko moža ima trokraku elisu za Hondu 7.5 ks ili Volvo penta 75, ili Honda bf 100 ili bf 75 ili Honda twin 7.5

davor99

Ako ju mjenjaš i misliš da bude motor bolje išao onda ti moram reći da se ne trudiš jel nema apsolutno nikakve razlike od orginalne dvokrake. Ja sam to isprobao. Njihov pitsch je isti.
Vodite ljubav, a ne psa

šime

Da,  ali manji "korak" trebam , neznam sada napamet ali ima razlike.

davor99

Šime vjeruj mi ništa nebudeš dobil ja sam trazil dvije godine i na kraju sam kupio cjeli pokvareni motor samo radi elise i kad sam isprobal onda sam tek povjeroval u to, a to mi je cjelo vrijeme govorio majstor iz Hondinog servisa. Još nešto ako stavljaš sa tri pera mislim da ti nepaše udaljenost od kavitacijske ploče do osovine. Sutra ću otići do kolege kojem sam prodao motor i kod njega budem sve poslikao i provjerio.   
Vodite ljubav, a ne psa

šime

HA ha ha  ajde de no dobro ajde poslikaj

davor99

Evo ja sam bio kod kolege i ovako stoje stvari. Prvo mi reci koju petu imaš. Jedna ima štift skroz kod getribe i elisa se natiće na štift a druga ima štift koji prolazi kroz elisu.
Vodite ljubav, a ne psa

davor99

evo na ovakav tip getribe nemozeš staviti trokraku elisu nikako jer je premala i ne paše ti štift. Tamo u gornjem postu imaš dvokraku elisu i usporedi veličinu.
Ali ako imaš elisu kao ova što je skinuta e onda ti odgovara tokraka
Vodite ljubav, a ne psa

šime

Prvo hvala na trudu , meni treba elisa sa štiftom iza elise , znači kod getribe, i reci mi koliko košta  elisa.

davor99

Da na tu getribu bi ti pasala trokraka. E sad s obzirom da sam prodao motor kolegi pitaću ga sutra da li želi prodati, jer se gotovo i ne vozi jer ima puno posla.
Vodite ljubav, a ne psa

šime

Hvala ti puno, zanima me ta elisa pa kada saznaš javi, čekam