Stoper sidra

Autor TonyC, Prosinac 05, 2012, 11:24:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TonyC

Nešta bavuljam po netu i naletim na jedan , pa reko da vidim šta još ima !
Dali ih koristite , kakvi su !

Tićo

Na slici drugi su odlični, ima moj kolega na brodiću veoma praktična stvar o kojoj i ja razmišljam da ih stavim na čamac. Gde ima da se kupe i po kojoj ceni?

mamijo

Koliko to chudo ostecuje kanap? nesto mi sumnjivo!?
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

TonyC

Ovaj prvi ima darko031 , Maverick i R-t .
Ima za kupit kod Brstila u Bilju , cijena , hm ... mislim da je oko 50 kn ( 7 -8 € )

Neoštečuje konop ni malo ! ! ! !

Tommasi

Imam ga i ja na Dunasu.Dobro drži.Kod Ikice sam ga vidio za 50kn.

maverick

ja ga ima i odlicna je stvar...ne ostecuje konopac ni malo...a drzi i vise nego bi ocekivali....za brzo odbacivanje sidra fantasticna stvar  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Kada sam vidio te stopere, prvo sam uzeo jedan za probu. Toliko dobro se pokazalo da sam uzeo još jedan. Jedan je na sredini čamca (kada smo dvojica u čamcu), a jedan na zadnjoj polovici-blizu mene, kada idem sam. Ako je kanister složen, baca se za djelić sekunde. 2x isprobano. Riba izvučena. Jedino je RJ imao primjedbu da je slabo za vožnju. Meni se nije pokazalo slabo. Prolikom vožnje imam mogućnost da osim stopera zamotam uže i na bitvu uz njega, ona je postavljena prije nego sam vidio stoper.
Slika 2 ili 4, dosta su slična.

jura

Toje stvar koju kupjem dvije godine,  na žalost uvjek se sjetim na vodi kada su prsti smrznuti a špaga neće sa bitve :cwm10:

maverick

ja prosle zime nisam imao takva iskustva...mozda bi solidno bilo kupiti ovaj s dva tockica...vidim da se takvi koriste i na jedrilicama
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

odlična pomoćna stvarčica koju nije loše imati , kada vozim onda konop za svaki slučaj omotam oko bitve
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

TonyC

Meni se čini ovaj broj 2 ok za sidrenje a broj 5 mi izgleda kao fantazija za pored mene , jer ovo što kaže mačak , jedan pored mene , to mi djeluje nesigurno za vožnju . Jer dva udarca na val i taj mali crni sa prve slike voli spast konop . Dok recimo broj 5 može se montirat samo na bočnu stranu .

Juzba

Također, imam ovaj prvi, kupljen kod Brstila............odlična spravica :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

simba

čini mi se odličnim rješenjem pogotovo za mene sa jednom rukom....pomoć drugari,dali je uopće moguće baratat tim stoperom jednom rukom... molim da netko isproba pa da javi

maverick

naravno...spaga se podigne iz njega i oslobodjenja je a mozes se koristiti i s njim da jednom rukom izvlacis sidro i tu kacis dok preuzimas  :icon_thumright:

simba

na to sam i mislio jer sam inače špagu zubima pridržavao,na svu sreću još imam sve zube