Cokika

Autor maverick, Rujan 10, 2014, 22:26:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ovih dana je izasao novi model , nisam ga vidio uzivo ali u kvalitetu na osnovu iskustva s starim modelima nimalo ne smunjam...pa evo mjesto gdje se mogu okačiti i slike  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pampasexpress

vidio nekidan kad ga je spustio i isprobao na vodi , izgleda jako dobro , ide sa dvije osobe i toh 15 2t i vise nego dobro a kroj nije klasicni cikl kao dosad vec me podsjeca , vjerovatno zbog prednjeg strane , na stankovicevu liniju jer mu je vrh onako malo u trokut a na prvi pogled i malkice je dobio u sirini od dosadasnjeg kalupa
pravilo je da nema pravila

Darko

prednji dio podsjeća na alumu-cro , inače to neki dan je testiran sa tohatsu 15ks 4t , duga noga , čamac je dug 5,50 , u dnu je širi od  mog primusa , duplo dno sa samopražnjenjem , zrcalo je rađeno za dugu nogu ali se po potrebi skrati za kratku nogu , zrcalo je kompletno od nekoliko slojeva plastike ( bez blažujke ) , znači puna plastika i rađeno je da izdrži motore od 60ks
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Darko

i da nezaboravim , na ovu brzu Dravu je išao uzvodno 30km a nizvodno 40 , bez obzira sa jednom ili dve osobe u čamcu , motor tohatsu 15ks 4t duga noga , treba uzeti u obzir da je čamac na testu bio gol , bez ikakve opreme na sebi i praznih komora ( prednja komora je dužine 160cm )i bez antialgina

rj

Citat: pampasexpress  u Rujan 11, 2014, 07:28:55
vidio nekidan kad ga je spustio i isprobao na vodi , izgleda jako dobro , ide sa dvije osobe i toh 15 2t i vise nego dobro a kroj nije klasicni cikl kao dosad vec me podsjeca , vjerovatno zbog prednjeg strane , na stankovicevu liniju jer mu je vrh onako malo u trokut a na prvi pogled i malkice je dobio u sirini od dosadasnjeg kalupa

mala korekcija ...u pitanju je linija trackera koju je Stanković kopirao
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Darko

nema veze sa trackerom , samo je špic tako odrađen , juroooooooooš stavi slike

rj

na prednji kraj i mislim
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Darko

mislim da čamac ima prođu , s obzirom na cijenu koja je konkuretna ostalim proizvođačima a i kvalitet izrade se dobro pokazao na prošlom modelu  :hi:

maverick

Čamac je onaku na prvu ok...ima nekih sitnih estetskih nedostataka...počevši od tog prednjeg kraja...ne znam koliko je tezak ali cujem da ide lijepo...s preda više liči na Masher nego na bilo sto drugo...bar meni...ali dok se Jura ne vrati s pecanja slika nema  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

kaže cokika da ga nije vagao ali je otprilike oko 220kg

maverick

maverick