Rucni rad plastika by Gogo

Autor gogo45, Rujan 23, 2014, 12:22:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

gogo45

evo http://i1294.photobucket.com/albums/b616/gogo451/IMG_20140919_121652_zps7a5c9433.jpg?1411471068165&1411471070785p pozdrav svima iz orasja. da pokazem i ja svoj rucni rad camca. pravio ga od polisterskih panela .

jos jedna

Juzba

Svaka čast još jednom, jesi ga probao na vodi?
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Vidio sam ga na drugim forumima...odličan uradak  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

gogo45

ma joj danima ne mogunaci prikolicu. e jutros sam bio sa komsijom i sutra cemo na veliku auto prikolicu bez stranica natovariti i na vodu

maverick

Koliko kilograma bi trebao imati...ustvari koliko kilograma materijala si utrosio
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

gogo45

utrosio sam oko 130 kg smole , vune 50 kg,  rowinga 600gr. 12kg, aerosila 1 kg, katalizatora 1.7 kg. i  daske sam stavio okolo kao talasluk  i ojacanja . po mojoj procjeni oko 230 kg

vedro

Kugla

Gledao sam i dalje ove fotke i na Facebooku ako se ne varam i konačni uradak je baš super, javi kako se ponaša na vodi kad isprobaš!  :ok:

gogo45

kugla. nisi mogao vidjet na fejsbuku kad nemam profil. a cim dode sa vode odmah pisem utiske. i ovde u orasju mnogo ljudi ceka da ga porinem u vodu da se vidi kakav je. a imam im potencijne musterije da im pravim ovakve camce

Kugla

Pa kako sam i rekao negdje sam vidio a sad jel to na Faceu ili negdje dalje nemam pojma, u svakom slučaju to je nebitno, bitno je da je stvarno lijepo ispao. čestitke još jednom!

DIDAPATAK

..ako bude dobar na vodi kao što dobro izgleda počet će nova era čamaca iz Orašja  :ok:...ja još sanjam onog starog  :BangHead:
.. :baba:

gogo45

da ti pravo kazem ima par ljudi koji cekaju da ga porinem u vodu i ako se pokaze plovan imam vec par narudzbi za njega. ja bi bio zadovoljan kad bi ga minimalno 15 hp glisiralo. a zrcalnu dasku sam ojacao tako da moze 40 tak hp. isao bi on i danas u vodu bi lijepo vrijeme ali brate velika sava i nosi puno drva i prljavstine. da oce stati nadolaziti

Juzba

to je rijeka bosna malo potjerala al evo, stala je sa rastom, narasla je 63 cm, ako budeš čekao da sava opadne, nećeš ga skoro porinuti jer uzvodno skoro cijelim tokom stoji na jako visokom vodostaju već skoro mjesec dana
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

gogo45

Ma znam ja da ce biti veliki vodostaj cijeli mjesec. al eto . ici ce on  ove sedmice

rj

Citat: gogo45  u Rujan 24, 2014, 19:44:36
da ti pravo kazem ima par ljudi koji cekaju da ga porinem u vodu i ako se pokaze plovan imam vec par narudzbi za njega. ja bi bio zadovoljan kad bi ga minimalno 15 hp glisiralo. a zrcalnu dasku sam ojacao tako da moze 40 tak hp. isao bi on i danas u vodu bi lijepo vrijeme ali brate velika sava i nosi puno drva i prljavstine. da oce stati nadolaziti

mislim da će ga 15 ks glisirat ...
mali savjet za buduće radove ....
zaobli rubne djelove pramca ...makar malo ...prije ili poslije ćeš ga "okrnit"
čamac mi se sviđa ...daj dimenzije...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom