Novosti iz Osijeka

Autor maverick, Prosinac 06, 2012, 12:20:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

malo da upoznamo i ostatatak članstva s našim gradom..... :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Od prije par dana imamo u Osijeku i obnovljen trg Slobode

Darko

evo kako izgleda centar Osijeka pod snijegom

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

peugeot

Kugla

Zbog vremenskih (ne)prilika Motomrazovi MK Osijeka se odgađaju za subotu - 15. prosinca 2012. Bez obzira na vremenske uvjete motomrazovi će se održati, tj. ako ne bude moguće motociklima u Klasje će se ići automobilima.

Kugla

Uz već uhodanu praksu "red tamburaša, red zabavnjaka" Osječane će na središnjem osječkom trgu za doček Nove godine zabavljati Igor Delač i Tamburaški sastav Lyra.
Radi se o daleko najjeftinijem dočeku u Osijeku, a za zagrijavanje posjetitelja osigurano je tisuću litara vina i čaja. Uz nastup Delača i Lyre u ponoć je na rasporedu veliki vatromet, zajednički valcer te dakako već tradicionalna čestitka župana i gradonačelnika. Program će započeti oko 22 sata i trajati do 1 i 30.
Program dočeka Nove godine na Trgu dr. Ante Starčevića zajednički organiziraju Županija i Grad, a nakon prošlogodišnjeg dočeka, kad je oko deset tisuća Osječana zabavljao Miroslav Škoro, ovogodišnji doček bit će zasigurno daleko jeftiniji.
Oni koji se za doček ne žele smrzavati na trgu, a u mogućnosti su potrošiti nešto novca, preporučujemo da pogledaju naš popis novogodišnjih dočeka >> Doček Nove 2013. godine u Osijeku - Najopširniji popis mjesta i programa

Darko

dravski pecaros

nuz ribolov jedna velika ljubav ..NK OSIJEK

Darko

dado

Darko...ovo je prava fotka...svaka čast :hello2:

Darko

BokiOS

Darko

Hemingway

Bio sam u Osijeku prije par godina i ostalo mi nesto u sjecanju ...a dosta toga slikao ...

,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

Juzba

Koja slika i od mene, od jesenas :icon_thumright:

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.