Novosti iz Osijeka

Autor maverick, Prosinac 06, 2012, 12:20:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

flos će biti dužine 100m i biće oko 100 vezova , s tim da će cijelu konstrukciju držati ( oko , neznam točno , možda fulam za 1-2 ) 29 stupova , stupovi su dužine 25m s tim da će 13m bit zabijeni u dno  :icon_thumright: , cijela priča mora biti i više nego dobra  :ok:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Greys

Sličan koncept je napravljen u Nardu, blizu mene. Konstrukcijski izvedeno jako dobro, da je više takvih stvari

umpahpah

ide prijedlog i za takvo pristaniste kod Udičarskog doma u Josipovcu,ucrtano je u prostornom planu Petrijevaca a sad ostatak redosljedaaaaaaaaaaaa

Kugla

Citat: umpahpah  u Prosinac 22, 2013, 12:36:59
ide prijedlog i za takvo pristaniste kod Udičarskog doma u Josipovcu,ucrtano je u prostornom planu Petrijevaca a sad ostatak redosljedaaaaaaaaaaaa
To moram provjeriti, u kojoj je to fazi ipak je to moje selo!  :clap2:

Retfalački mačak

Kolega, kasniš. Da te podsjetim da su Petrijevci bili republika.

Kugla

Znam ja tu povijest moga sela, rijetki se mogu pohvaliti da su bili Republika, al nikuda ja ne kasnim vjeruj mi  :ok:

maverick

Na Dravi je led rijetko...zadnji put su nasi flosevi na tankoj sajli izdrzali bez problema...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

ZAJEDNIČKIM projektom osječkoga Kinološkog društva, grada Osijeka i Unikoma u Osijeku će ovog proljeća u različitim dijelovima grada biti otvorena tri parka za pse kako bi im se omogućio neometan boravak u prirodi.

"Prvi park bit će otvoren za nekoliko dana u velikom osječkom naselju Sjenjaku, gdje ima mnogo pasa i ljubitelja pasa", rekao je predsjednik osječkoga Kinološkog društva Branko Vidović.

"To će biti najveći park, površine 800 četvornih metara, ograđen i opremljen raznim spravama i onime čime se psi vole igrati", dodao je.

Istaknuo je da će otvorenjem parkova za pse oni koji ih vole imati priliku družiti se, a psi će, kako je rekao, imati priliku da se socijaliziraju. Oni koji baš ne vole pse ili ih se boje također će, kako je rekao, "biti na svome".

Djeca neće moći dovoditi pse bez pratnje odraslih.

Druga dva parka bit će nešto manja, a otvorit će se uskoro na Gornjodravskoj obali u Gornjem gradu i u Donjem gradu u naselju Jug II.
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Definitivno jako lijepo urađeno. Pjesma Pharrell Williams, Happy i Grad Osijek  :ok:

Jožef1

Somčina i to još na kukuruz  :clap2:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

gegs

nije napisao jel kukuruza kuhana prije ili suha!

raso

taj je svake godine potamanio sve ono što je u poribljavanju ubačeno :pirate: