lokot protiv krade motora

Autor gogo45, Listopad 09, 2014, 19:41:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

gogo45

. mozda ima ova tema ,a nisam primjetio. da li itko ima iskustva sa ovim lokotom ili ne znam ni kako se zove . da li vrijedi stavljati na motor.

maverick

Na trzistu ima svasta...no yamlock je jedini koji po meni valja...i u razgovoru s kolegama policajcima koji su bili na uviđajima i kazu da ga je jako tesko obiti....mada u kucnoj radinosti se moze napraviti isto dosta siguran lokot
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

gogo45

to sam i mislio da ja probam napraviti. nije ovde u orasju sigurno drzati pentu na camcu. ja bi to probao napraviti ako ne kupim.  jel ima u osijeku i gdje dode trgovina sa tim zajebancijama. da vidim taj lokot i impeler za mercury 20 hp.

maverick

Mislim da yamlocka vise nema....ali pokusaću ti objasniti kako da najlakse napravis....uzems cijev 50x 20...u duzini kao taj lokot sa slike....s motora skines one plastične nastavke kojim šarafiš motor.....na taj raspon vijaka koji motor stezu na zrcalo s zadnje strane cijevi probusis rupe tih dimenzija...cijev nataknes na ta dva vijka i probusis cijev sad odozgo prema dole da prolaze rupe kroz te vijke gdje si skinio plastične nastavke.....tu uguras vijak s maticom...kuci zavaris s obje strane i nema da netko ukrade....ako ne skuzis na sto sam mislio poslikam ti sutra kod kolege na čamcu  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Najbolje ti je uzmi od nekog taj yamlock i prekopiraj sve i napravi sam. Tako sam ja na svom motoru i odlično je ispalo, iako ako ti neko hoće ukrasti motor neće ga ni to spriječiti.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

gogo45

Moram to iskopirati i napraviti. Ako ima ko slike da ih postavi pa da vidim

Juzba

Što kaže Baka, ako ga neko hoće obiti, neće ga ni to spriječiti, zaključaj kvalitetnim lokotom one leptire i to je to
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

N e bih se bas slozio s tim...s lokotom je odneseno podosta motora...s yamlockom ne znam za ni jedan slučaj ...mozda grijesim...ako netko zna neka napise , mada jedini nacin za zastitu protiv krađe je kasko osiguranje  :ok:

Hunter

mala kljesta za armaturu su najuniverzalniji kljuc za sve lokote!zapanjilo me kolko ga lagano prereze  :eek:.

rj

nije mi jasno zašto se umjesto lokota ne ugradi cilindrična brava  :sha:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Na yamloku i nema lokota vec brava...s specijalnim kljucem...cilindričnu otvaramo mi koji smo malo vjestiji ispod 60 sekundi  :uf:

rj

Kugla

Samnom u vojsci bio jedan tip otvarao sve brave i lokote za manje od minute, za ne povjerovati i to sve radio sa malim škaricama i nekom iglom.  :takoje:

rj

zbroji ...koliko imaš "obijača" a koliko klješta za rezat armaturu na županiji ...čista matematika

maverick

Naravno..kod krađe puno valjda jedno 99 posto lokote razvale...sto klijestima...sto aku brusilicom prerezu sto dušikom...prednost yamlocka je sto se ne moze ustvari jako je tesko ga prerezati bilo čim a brava se tesko moze obiti...mada najbolji način je kad se motor zavari na vijcima koji prolaze kroz zrcalo a s unutrasnje strane zrcala se napravi X od debelog flaha....mada kad se konj namjeri da ga ukrade nema tu pomoci osim kasko osiguranja da ublazi malo štetu