udarac u propadanju

Autor genjura, Listopad 13, 2014, 21:58:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

genjura

jbg ja neznam šta reći na ovo. ni sam neznam koliko sam udaraca imao u propadnju ,ali samo 4 sam uhvatio.ovakav vid smuđeve zajebancije mi baš ne ide od ruke :pirate:

umpahpah

Hudini

Zbog otpuštanja dodatne špage kad varalica padne u vodu da što prije dohvati dno, nisam to nikad osjetio. Jesi realizirao koji od tih udaraca?

Lomnica_city

Zar je bitno da sto pre padne na dno, kad zabacis varalicu, cimni stap jako do iza glave, izvucices tako par metara strune, pa prebaci preklop onda, tako eventualno u prvih metar-dva dubine mozes da propustis udarac, ali smudj se ionako dziguje u vecim dubinama...

Hudini

Navika ali upravo radim to što si naveo.

TopMix

Ako hocu da procesljam i neke druge slojeve vode u propadanju, nakon zabacivanja ostavim otvorenu spulnu, pustam strunu polako, al je kaziprstom usporavam i time je drzim stalno zategnutom, uz povremeno zastajkivanje, tako da nema sanse da ne osetim i najmanji kvrc smudja. Ako se javi negde u pola vode,a javlja se najcesce u momentu zastajkivanja ili propadanja, tog momenta vracam preklop i ide kontra.
Sta ima veze sto ce mi jig propadati 10,20 ili 30 sekundi do dna? U tim situacijama ne vidim razlog za zurbu.

kockar

Na jednoj specificnoj lokaciji sam puuuno smudja ulovio na propadanje.
Spora voda, glava do 20 grama, zabacaj uz deblo, odmah preklopim, zatagnem strunu
i dok tone  uzima.
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

zvona

Meni je ovaj veliki uzeo u propadanju na nekih 50cm od dna..bucovski udarac a kontra ko u panj..ja mislio da sam zahaklo smuđa za leđa pa je jak otpor kad ono smuđina..

kajman