Smuđ po kiši

Autor maverick, Listopad 15, 2014, 14:29:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

arsa

Citat: maverick  u Listopad 15, 2014, 22:07:01
A u pravu si...kad odem na vodu sve nesto vise se vozam..grickam..peckam...uzivam u svakom momentu...ne dam bas da me ometaju  :stripii:

Tako treba!

:ok: :toothy2: :fishing:

TopMix

Ajde Arso, tebe i razumem, blizis se sezdesetoj, al  :red_indian: nije jos prevalio ni 40...  pa sam se malo zabrino... znam coveka kao nepopravljivog pecarosa  :takoje:

maverick

A jesam i dalje nepopravljiv pecaros... :uf: samo sam prije trcao na vodu...pa gas , uvijek nesto kasnim...ma jok...sad odem ujutro i nema me cijelu noc...isto vremena pecam samo sto sam duplo duze na vodi  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kockar

Citat: Miro  u Listopad 15, 2014, 18:50:03
Upravo se vratio...prije kiše imao jedno otkačenje na RJ-a.

Vecerasnji, 1,87 kg, izmedju dve kise, takodje na rj-a.
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

Miro

Citat: kockar  u Listopad 15, 2014, 23:24:07
Citat: Miro  u Listopad 15, 2014, 18:50:03
Upravo se vratio...prije kiše imao jedno otkačenje na RJ-a.

Vecerasnji, 1,87 kg, izmedju dve kise, takodje na rj-a.

Hahah...bravo..i to isto dekor :)

Kugla

Susjed uz komfor koji imaš u čamcu, boli te briga jel grize po kiši ili ne, spomenuo si uživanje, e to je najbitnije, ako pada a ti ne kisneš a tvoj čamac ti pruža tu mogućnost, onda lijepo sijedi, pecaj i uživaj, dok god su udice u vodi šansa za uloviti nešto postoji!  :ok:

maverick

Ja se ne zadovoljavam s tim da ima šanse  :stripii: ja zelim da su mi šanse 90 posto  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

:stripii: :stripii: :stripii:......danas pokiši isto kaoi neki dan,sam udarali malko veći.......sviđa im se ovo vrijeme zadnjih par dana :hi:

maverick

I sutra ce neka kiša...pa kontam opet sistem hranilica i pecanje smuđa....pitaše me vec neki dan...hranilica ...naguram kedera isjeckanog na tri veca dijela....dole okačen ziv keder....pa cemo da vidimo hoce li biti isti rezultati  :ok:

ibro dirka

po slaboj kišici dobri rezultati, jaka i srednja kiša slabo, prije kiše znao dobiti kojeg, možda bi rezultati bili i bolji da se ne žurim kući, kad jedan padne, da ne bih pokisao...a poslije kiše ili nevere ni ne razmišljam o smuđu nego o somu...

TopMix

Citat: maverick  u Lipanj 23, 2015, 17:17:38
I sutra ce neka kiša...pa kontam opet sistem hranilica i pecanje smuđa....pitaše me vec neki dan...hranilica ...naguram kedera isjeckanog na tri veca dijela....dole okačen ziv keder....pa cemo da vidimo hoce li biti isti rezultati  :ok:
Kako to funkcionise? Kakvi su rezultati?

twister011

Mario, a sta ako jede samo na parce :sha: Okaci ti neku udicu i na hranilicu, za svaki slucaj :icon_thumright:

maverick

Meni sa smuđem su uvijek dobri rezultati... :stripii: ja bih htio da malo experimentiraju i drugi , jer tako ne peca nitko...jedino sto me hebe mijenjanje prihrane...svakih max pol sata i sitan som koji cesto dolazi

maverick

Citat: twister011  u Lipanj 23, 2015, 20:30:33
Mario, a sta ako jede samo na parce :sha: Okaci ti neku udicu i na hranilicu, za svaki slucaj :icon_thumright:

Inace pecam smudja na dva stapa...jedan je uvijek na kedera, zivog a drugi , parče ili filet, repić, zgaženi ...ovisno koliko ima sitnog soma...kakva je pozicija....nekad lovem na jedan nekad na drugi

Kugla

Najviše na postav sam imao rezultata na plaviša, a po kiši jebajga slabo i pecam po kiši pa ne znam kakva je situacija.