Smuđ po kiši

Autor maverick, Listopad 15, 2014, 14:29:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Koliko često pecate smuđa po kiši na bilo koji način....za varaličarenje nisam...godine polako dolaze pa se pazim da ne nakisnem  :stripii: ali zabaciti dva tri štapa i zavuci se u kabinu pogledati film...nije loša ideja...imali tko uspjeha na sličan način
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Ja obučem gumene hlaće i kabanicu i bacam..za sad mi nesmeta..jedino što sve bude mokro hehe

maverick

Nije stvar jeli tebi smeta  :toothy12: smeta li smuđu što pada kiša
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kockar

Mnogo vise smeta nama nego njemu. Obicno padavine znace i nizi pritisak, a to mu super lezi...
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

mossi

Evo situacija od danas. Zelena padavine u vremenu, plava kumulativne padavine, gornji graf jačina i udari vetra.

kiša obično ne počinje da pada kad pritisak padam nego kad krene da raste.
Ako kiša ne traje dugo, pljusak ili prolazna kiša, obično pritisak u drugoj polovini pljuska počne da opada.

E sad, ko i kada ima više uspeha:

1. pred samu kišu.
2. početkom kiše
3. kad se smiruje kiša
4. odmah posle kiše

Ajde napišite svoja iskustva.

mirko t.

Ja sam baš dobro prolazio po ovom kisnom periodu koji je ostao za nama. Bilo je lepih komada po najvećim pljuskovima i to na voblere plitkoronce. E sad baš kad je nevreme kad seva i grmi nije baš pametno pecati

mirko t.

Meni se u sva četiri slučaja dešavalo ali čini mi se posle kiše bude najbolje

zvona

Ja sam jučer izašo na promjenu vremenu..nula s nulom..vidjet ce mo veceras šta će bit

raso

Pecanje smuđa po kiši može biti plodonosno. Osim smuđa možeš uvatiti: upalu grla, upalu zglobova, upalu pluća, upalu zglobova, upalu prostate......

maverick

Pričamo o danu kad kiša pada non stop...poslije kiše smo valjda svi izlazili na vodu i lovili...ovako kad pada ...slabije ili jače ali tokom cijelog dana...a rašo sad jos nije zima da se ne izadje van....dosta nas i ima odijela koja ne prokisnjavaju...čamce s kabinama...tende...tako da moze se porilicno ugodno provesti vrijeme na vodi kad pada kisa...

DIDAPATAK

..još ako se ima kakva meksikanka protiv uroka  :icon_thumright: ..siguran ulov i ugodno provedeno vrijeme na vodi zagarantirano  :stripii: :stripii: :stripii:
.. :baba:

maverick

U par zadnjih pecanja sam profurao s hranilicom u pecanju smuđa....polako stvar sjeda na svoje mjesto...sad gledam da to uklopim u ovu kisu pa mozem da se preselim na flos  :stripii:

zvona

Vratio se ja maloprije..na jednom mjestu jakna propišala pa bubrezi mokri..jedan bucov i smuđ od nekih 80dkg..nakon što sam otkinio varalicu došo kuc..nevolim pecat kad pada kiša jer sve bude prljavo..pogotvo prsti pa uđe prljavštine u rolu

Lomnica_city

Moj najveci smudj do sad i najveci izgubljeni (ispeglao kopcu pri pumpanju sa 20m dubine, na tom mestu nema soma inace) su bili po sitnoj kisi, u novembru ako se ne varam oba, konstantna dosadna kisa koja je prestajala na kratko samo...

zvona

Ma.ja kad sam krenio sitno je padala..došo na vodu 2-3 grom jaka pukla..i nakon tog pljusak od pola sata..lila ko iz kabla..poslje se keder digo na površinu i uspijem jednog dobit..da sam imo voblere sa sobom mozda bi bio koji više