P A Ž N J A P A Ž N J A !!!!!

Autor umpahpah, Listopad 19, 2014, 09:57:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

umpahpah

Molim HR vode za postavljanje dodatnih plutača (bova) floroscentne boje za članove foruma koji su naglo sa male konjaze presli na veću pa im se pješćani sprudovi brže približavaju!!!! HVALA!!! :stripii: :stripii: :stripii:

umpahpah

ovo nije zahebancija nego samo briga za nase web mastere,moderatore ......   :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

a nije jako!!!! znas da nije sivonja,bas!!!  :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

A necemo se imati gdje vise kupati...on i susjed odnijece nam sprud  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Ps. Nije to sve.
Upo u dravu . kad sam se izvuko van onda skako za novcanikom
Pecanja cca 30min a bio 4 sata

Otvorio sam sezonu jesen 2014

pps. bas sam govance kao na slici  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

umpahpah

treba upozoriti HR vode i ostale sluzbe ovog vikenda sta im se sprema na potezu Neptun - Apatin !!!!!!

maverick

Poslali smo vec dopis...čekamo dozvolu da karavana krene  :laughing7:

DIDAPATAK

..i  ja sam obavijestio svoje  :takoje:..napravit će ekipu sa plivicama i perajama  :uf:..
.. :stripii: :stripii: :stripii:
.. :baba:

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

raso

HR vode stavljaju nove bove po Dravi i Dunavu, neki su već napravili mjesta u radionici i naručili rezervne djelove za Džoniku, elisa, peta i druge sitnice :stripii: :stripii: :stripii:

TonyC

Majko mila , pobit če nam sve dabrove  :BangHead:     

:rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Stepa

Kad kreće karavana Paklenih vozača :sha: :stripii:
Moržiću  i iskusniji majstori su letjeli po Dunavu udarajuci po sprudovima a sad se bekelje :tongue3: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

A naravno...koliko sam elisa slomio... :sha: ali eto imaju neki novi pa je red da iz zahebavamo  :stripii: nesto smo bolesni...nesto nas hebe vodostaj...nesto posao...pa smo za sad desetkovani...mozda ni ne dolazimo kad idete ti i Slaven...jer mi izgubimo od vas jos dok putujemo ... :stripii: slabo podnosimo opijate  :stripii:

šajzika

Citat: Stepa  u Listopad 23, 2014, 14:15:01
Kad kreće karavana Paklenih vozača :sha: :stripii:
Moržiću  i iskusniji majstori su letjeli po Dunavu udarajuci po sprudovima a sad se bekelje :tongue3: :stripii:
Eh , ma kao da ja to neznam :stripii:
znam daje ispod mene ali ja idem i nedam se smetat :)
Ipak je to kupaliste :)

Nema tu ljutnje. Treba se mal zezat. Vidi kakvo nam je tmurno i sumorno vrijeme.

Sto kaze marijo sve nest lebdi u zraku. Sutra navecer cemo sve znat tocno.

Nekak mi marijo nabacuje ideju da nabavimo par kila kranjskih kobaja i lagano na sprud :stripii:
Cak kaze da ima donatorski rezervar da pali s njime vatru
Audentes fortuna iuvat