Kava...Kavica....

Autor maverick, Listopad 21, 2014, 18:21:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

majstor

maverick

Znači u ovako teškim trenutcima ne preostaje ništo drugo nego sex pojačati na maximum... :uf: bar nekako da suzbiješ tu nervozu.... :stripii: ali šetnja , vozim bicikl...hebem kera na sve moguce načine....i sto reče onaj dr love pete nedjelje stvar se počinje da lomi....a poslije 15 godina ti bude bolje  :stripii: :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

..hebem kera na sve moguce načine...........uf pa šta ti bi :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

A to onako...ali...i sam sam sebe iznenadio... :stripii: Mada na početku sam ne pušačke karijere  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Ne pušiš, loše si volja, a nahebe ker umjesto žene.  :sha: :stripii: :stripii:

maverick

Citat: maverick  u Travanj 03, 2017, 14:39:24
: od 18.03 ne pušim   :stripii: :stripii: za sad ide dobro...malo nadrkan  :stripii:

Dani polako prolaze...sad sam skoro pravi nepušač...danas sam popio i tursku kavu bez problema... :uf:

ps

a zato jučer nisi htio ići na kavu, strah te bilo da nećeš moći izdržati kada zapalim :rofl2:

ljuska

ma gdje će bosna bez duvana i kave kladim se u čevape da neće izdržati do komaraca :rofl2:

ps

do komaraca će i zaboraviti da je bio nepušać :rofl2:

maverick

Uozbiljite se obojica... :stripii: za sad cigareta nije ni na vidiku....mislio sam da nece ici pecanje bez nje ali ide...mislio sam da nece ici kavica...jbg ide bez problema...sad sve nesto razmisljam sto nisam prestao i ranije  :stripii:

DIDAPATAK

..e sad još probaj da ne zapališ poslije cigančice  :stripii:
.. :baba:

maverick

Nisam ni pušio u kući a ne hebem na livadi...  :stripii: :stripii:

Zagor

Znaci opet se vraćamo na komarce  :stripii:  :stripii:  :stripii:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

maverick

Samo vi zahebavajte starijeg čovjeka ... :stripii: